Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Goran Djuricin, Rapid Viena: A fost cea mai frumoasă înfrângere din cariera mea

Publicat:

"In prima repriza am resimtit din plin presiunea publicului. Nu am reusit sa tinem de minge asa cum ne-am dorit, am jucat cu teama, s-a vazut ca am fost nervosi. FCSB a pus presiune foarte mare, a jucat cu mingi lungi, asa cum ne asteptam, iar apoi a venit acel moment nefericit cand a facut 2-0. La pauza am vorbit, le-am spus jucatorilor ca trebuie sa revenim pe teren fara frica si sa jucam cat de bine putem. Si uite ca am reusit, ne-am creat ocazii si pot spune ca a fost (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serie A: Claudio Ranieri bifeaza ultimul meci din cariera / Cagliari, infrangere in fata Fiorentinei

02:40, 24.05.2024 - Echipa italiana Cagliari a pierdut joi seara, pe teren propriu, scor 2-3, cu formatia AC Fiorentina, in ultima etapa din Serie A. Oaspetii au marcat din penalti in minutul 90+11. A fost si ultimul meci ca antrenor al lui Claudio Ranieri, tehnicianul lui Cagliari, scrie news.ro.

Star Matinal. Lidia Buble, despre momentele dificile din cariera. Cum a reușit sa faca fața provocarilor: "Probleme..." / VIDEO

10:10, 02.05.2024 - De curand, Lidia Buble a primit premiul pentru cea mai frumoasa vedeta, insa ea considera ca cea mai importanta calitate a unei femei consta in frumusețea sufletului. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Star Matinal, Lidia Buble a spus cum a depașit momentele dificile din cariera.

Devin Haney, campion la categoria super-usoara in versiunea WBC, a suferit prima infrangere din cariera

14:06, 21.04.2024 - Boxerul american Devin Haney, campion la categoria super-usoara in versiunea WBC, a suferit prima infrangere din cariera sa, pierzand la puncte in fata compatriotului sau Ryan Garcia sambata seara, intr-o gala desfasurata la Brooklyn, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Raul Rusescu, despre cel mai recent caz de dopaj din Superliga: „L-ar putea costa cariera!”

10:06, 21.03.2024 - Raul Rusescu a comentat, in direct la GSP Live, cazul de dopaj de la Sepsi, cu mijlocașul Cosmin Matei in prim-plan. „O greșeala care il poate costa cariera”, e de parere expertul GSP Live. Cosmin Matei a fost depistat pozitiv la o proba de urina, imediat dupa eșecul suferit de Sepsi cu Universitatea…

AUR și-a prezentat candidatul la Primaria Capitalei. Simion: Pe Mihai Enache „il recomanda viata si cariera”

13:00, 16.03.2024 - Alianta pentru Unirea Romanilor si-a prezentat sambata candidatul la Primaria Capitalei. George Simion, președintele AUR, spune despre Mihai Enache ca este un „tanar” pe care „il recomanda viata si cariera”, modelul de „expert” pe care il cauta coaliția PSD-PNL.

Surpriza anului! Djokovic, invins la Indian Wells de un jucator din afara Top 100

09:35, 12.03.2024 - Cea mai mare surpriza a inceputului de an in circuitul ATP s-a consemnat in aceasta noapte: Novak Djokovic a fost eliminat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells! Sarbul a fost invins surprinzator de italianul Luca Nardi (20 de ani, locul 123 mondial), care s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-3, obținand…

Laboratorul de Control Doping din Romania reacționeaza dupa ce Simona Halep a spus ca aproape i-a distrus cariera

17:05, 08.03.2024 - Simona Halep a afirmat ca in timpul procesului de la TAS a aflat ca proba de sange care i-a fost prelevata la Bucuresti a fost pastrata fara a se respecta regulile, iar Laboratorul de Control Doping din Romania a reacționat dupa ce dubla campioana de Grand Slam a afirmat ca din acest motiv a fost suspendata…

Performanța incredibila: LeBron James a devenit primul jucator NBA care a inscris peste 40.000 de puncte in cariera

11:15, 03.03.2024 - In februarie 2023, LeBron James a doborat recordul pentru cele mai multe puncte marcate de legendarul Kareem Abdul-Jabbar (38.390). El a marcat 26 de puncte, sambata, impotriva echipei Denver si a devenit primul jucator NBA care a atins 40.000 de puncte intr-un sezon regular, conform News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?