Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giurgiu: Partea bulgară o să desfăşoare tratament aerian împotriva ţânţarilor întreg malul său al Dunării

Publicat:

a a transmis Primariei municipiului Giurgiu o comunicare din partea cu privire la decizia de a organiza si a finanta tratamentul aerian impotriva tantarilor pe intreaga lungime a malului bulgar al Dunarii.

"In calitate de al ADRM - a si coordonator al proiectului 'INSECTRISK' doresc sa va transmit o comunicare importanta din partea privind combaterea pericolului generat de proliferarea excesiva a insectelor care afecteaza…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se stropește din nou impotriva țanțarilor, la Timișoara. De aceasta data, și din avion

14:25, 14.05.2024 - Primaria Timișoara anunța ca, intre 20 și 27 mai va avea loc o noua acțiune de dezinsecție impotriva țanțarilor. Vor fi atat acțiuni terestre, noaptea, cat și aeriene, dimineața și seara.

Liderul politic german, impotriva protecției NATO pentru spațiul aerian ucrainean: „Ne jucam cu focul”

17:30, 13.05.2024 - Rolf Mutzenich, liderul grupului social-democrat (SPD) din Bundestag (parlamentul german), a respins cu vehemența sugestiile facute de mai mulți parlamentari din alte partide, potrivit carora NATO ar trebui sa participe la apararea spațiului aerian ucrainean.

Dezinsecția impotriva țanțarilor din Timișoara, amanata pe final de luna din cauza vremii

16:51, 23.04.2024 - Primaria Timișoara programase pentru perioada 15 – 25 aprilie o prima acțiune de dezinsecție impotriva țanțarilor. Din cauza vremii, aceasta, insa, nu se poate desfașura cum ar trebui, astfel ca va fi amanata pentru finalul lunii.

Spatiul aerian israelian, redeschis dupa atacul iranian impotriva Israelului

10:25, 14.04.2024 - Spatiul aerian israelian, inchis in timpul noptii de sambata spre duminica chiar inainte de atacul iranian impotriva Israelului, a fost redeschis de la ora 04:30 GMT, potrivit unui comunicat al autoritatii aeroportuare israeliene.

SPAU Baia Mare: dezinsectie terestra impotriva tantarilor si capuselor, 16 aprilie – 30 aprilie 2024!

13:36, 13.04.2024 - Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare anunța ca in perioada 16 aprilie 2024 – 30 aprilie 2024 (cu posibilitate de prelungire daca situatia va impune), demareaza operațiunea de dezinsectie terestra impotriva tantarilor si capuselor, pe raza Municipiului Baia Mare, in cadrul Programului unitar de acțiune…

Robert Negoița, plangere penala la Parchet impotriva lui Nicușor Dan pentru abuz in serviciu cu consecințe grave

11:40, 22.03.2024 - Robert Negoița, primarul Sectorului 3, a depus, vineri, la Parchetul General o plangere penala impotriva lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, pentru abuz in serviciu cu consecințe deosebit de grave și instigare la abuz in serviciu. „Astazi, nimeni nu are nevoie de scandal, nu-mi doresc așa…

(VIDEO) O firma din Japonia au inventat simulatorul de dureri menstruale pentru barbați

15:00, 08.03.2024 - O companie de comunicare din Japonia ii educa pe barbați in chestiunile specific feminine, pentru ca aceștia sa le ințeleaga mai bine. Mai ales atunci cand femeile sunt nevoite, din motive de sanatate, sa lipseasca de la serviciu. Așa ca, pentru doritori și curioși, firma a inventat simulatorul de dureri…

Zetea: Nu avem nimic impotriva comasarii alegerilor daca PNL intelege ca trebuie stabilit intreg calendarul

19:40, 19.02.2024 - Deputatul PSD Gabriel Zetea a declarat luni ca social-democratii nu au nimic impotriva comasarii alegerilor daca partenerii lor de la PNL inteleg ca trebuie stabilit un calendar de alegeri pentru intreg anul.


Ce parere ai despre aceasta stire?