Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina Pistol în rochie de mireasă. Imaginile momentului de la nunta cu Smiley / FOTO

Publicat:

Astazi, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul romanesc a trait cel mai frumos și emoționant moment din viața lor. și Smiley și-au unit destinele in fața ofițerului de stare civila, iar la scurt timp, primele imagini au devenit publice. Apariția Ginei Pistol și a lui Smiley a atras toate privirile și au aratat absolut ravasitor. Cum au aratat cei doi și cine sunt nașii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Damian Draghici si Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”. Cum se face „recuperarea” VIDEO

20:25, 23.04.2024 - Damian & Brothers si Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”, un „complot pe note muzicale” care rezolva prin dans si voie buna cel mai fierbinte capitol al nuntilor romanesti: furatul miresei, dar mai ales recuperarea ei de catre nas sau mire, informeaza un comunicat al Hahaha Production.

Smiley, criticat de fani pentru comportamentul fata de Gina Pistol, in public. Cum a fost filmat artistul: „Nu i-a placut deloc”

19:50, 23.04.2024 - Smiley, luat la rost pe Internet. Fanii de pe rețelele de socializare l-au pus la zid pe celebrul artist, dupa ce a facut un gest nepotrivit fața de Gina Pistol. Cum s-a filmat artistul in compania soției sale și de ce i-a scos din minți pe utilizatori. Smiley, despre secretul unei relații fericite…

Reacția Cristinei Ciobașanu, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Au fost impreuna 10 ani

12:50, 07.04.2024 - Cristina Ciobanașu a avut prima reacție, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit civil cu Oana Moșneagu. Cei doi au fost impreuna timp de 10 ani, iar actorul a suferit enorm in urma desparțirii.Oana Moșneagu și Vlad Gherman a luat o decizie importanta și emoționanta, astfel ca au ales sa oficializeze legatura…

Mirii și miresele au luat „cu asalt” tirgul de nunți organizat in Capitala

12:50, 25.03.2024 - La Chișinau a fost organizat un tirg dedicat mirilor și mireselor. Zeci de cupluri au venit sa vada cit i-ar costa petrecerea mult asteptata. „Este prima rochie pe care o masurati? - Da. - Ce emotii va incearca? - De nedescris, este foarte placut sa te vezi mireasa, in rochie. Sa ne spuneti daca ati…

Smiley, dupa un an de casnicie cu Ginei Pistol: „Nu pune prea multe intrebari”

14:10, 16.03.2024 - La aproape un an de la nunta cu Gina Pistol, Smiley marturisește ca are o casnicie fericita. Invitat in podcastul lui Damian Draghici, artistul a vorbit despre relația sa și despre calitațile pe care le are soția lui.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?