Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina Pistol a intrat în bucătărie pentru Scărlătescu! ”Oare mai durează mult crema asta? O să rămân nemăritată în ritmul ăsta!”

Publicat:

In plina degustare pe nevazute, in bucatarie, alaturi de concurenții veniți sa-și arate talentul culinar la ”Chefi la cuțite, a stat și . Nu, nu pentru a-i supraveghea indeaproape, ci pentru a gati un desert, mai precis un tort preparat special cu manuțele ei pentru... desigur, Scarlatescu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol vrea casa la munte. Decizia luata de vedeta alaturi de Smiley: „Intr-o zona mai retrasa, sa o creștem pe fiica, pisici, capre, oi”

09:46, 25.04.2024 - Gina Pistol vrea sa iși indeplineasca o dorința pe care o are de mulți ani de zile, sa aiba o casa la munte. Chiar de ziua ei onomastica, fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” a plecat in cautarea unui teren unde sa iși construiasca o locuința așa cum viseaza. Alaturi de Smiley și de josephine,…

Așa arata vila de lux a lui chef Florin Dumitrescu. Bucatarie ca a lui mai vezi doar in filme

21:50, 28.03.2024 - Florin Dumitrescu, fostul jurat al emisiunii „Chefi la Cuțite”, și-a renovat recent casa și le-a aratat fanilor virtuali cum arata locuința acum. Bucatarul locuiește intr-o vila cu etaj, alaturi de soția sa, Cristina, și de cele doua fiice ale lor. Cei doi soți i-au decorat locuința dupa bunul plac,…

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Chef Ștefan Popescu, o adevarata „pacoste” pentru colegii din bucatarie. Ce le-a facut acestora

21:30, 25.03.2024 - Chef Ștefan Popescu s-a transformat intr-o adevarata „pacoste” pentru colegi in ediția 4 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 25 martie 2024. Juratul a incercat sa-i incurce pe ceilalți jurați la jocul pentru amuleta.

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Clipe de panica in bucatarie! Greșeala facuta de Orlando Zaharia: „Am zis ca leșin” / VIDEO

22:46, 18.03.2024 - Primul joc de amuleta nu a fost ușor pentru noii jurați de la Chefi la cuțite. Au fost momente de panica in bucatarie. Ce greșeala a facut Orlando Zaharia. Le-a cerut colegilor sai sa il lase in pace pentru cateva momente.

Razboiul dintre Antena 1 si cei trei Chefi continua. Decizia de ultim moment luata de Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu

21:35, 07.03.2024 - Razboiul dintre Antena 1 si cei trei Chefi continua. Dupa ce Antena 1 i-a dat in judecata pe cei trei chefi dupa plecarea lor din emisiune, aceștia au reacționat. Și de data aceasta, lupta se da tot in instanța, semn ca cei trei bucatari vor sa se faca dreptate. Cei trei chefi dau Antena in […] The…

Alexandru Sautner de la „Chefi la cuțite” a gatit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri trecand pragul restaurantului meu”

15:50, 07.03.2024 - Alexandru Sautner, care e jurat in cel mai nou sezon „Chefi la cuțite”, face dezvaluiri despre viața sa profesionala. Noul sezon al emisiunii culinare de la Antena 1 va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30.Cu un puternic simț antreprenorial, implicat in mai multe business-uri horeca,…

Ingredientul special care ajuta la sanatatea creierului. Se gatește in orice bucatarie

21:10, 14.02.2024 - Sanatatea creierului este foarte importanta, astfel ca alimentația este un factor decisiv. Pentru a-l pastra in contiții optime, consuma un aliment simplu. El se gasește in fiecare bucatarie și da un gust special tuturor tipurilor de mancare.


Ce parere ai despre aceasta stire?