Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gigi australianul » Becali se inspiră de la Borcea: Plec din ţară!

Publicat:

s-ar putea inspira de la finul sau, , care isi petrece mai mult timp in afara tarii, la Miami

Patronul Stelei e decis sa plece din tara daca presedintele nu va fi suspendat la referendumul de pe 29 iulie. Becali care va vota pentru suspendare, a declarat ca va pleca in Australia pentru a evita eventualele probleme.

"Mi-am luat viza de Australia. Daca nu va fi suspendat Basescu, plec in Australia, nu mai risc. De acolo nu ma poate aduce nimeni inapoi. Nu ma mai duc in , e mai bine in Australia. Ce, sint…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristi Borcea face dezvaluiri importante despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „Comanda schimbarile de la «pensiune». Dictator!”

17:55, 26.05.2024 - Cristi Borcea (54 ani), fostul finanțator al echipei din Ștefan cel Mare, a facut dezvaluiri privind modul in care Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, orchestra strategia echipei din penitenciar. Acesta a afirmat și ca l-a felicitat pe nașul sau pentru triumful din Liga 1, numind și cei mai importanți…

Elias Charalambous, discuție decisiva cu Gigi Becali despre viitorul sau: „O sa-i dea arabii doua milioane”

08:00, 08.04.2024 - Elias Charalambous (42 de ani) este la un pas sa devina campion cu FCSB. Dupa 2-0 cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a vorbit despre viitorul antrenorului cipriot. Numit pe banca roș-albaștrilor pe 30 martie 2023, Charalambous va ramane fara contract la finalul sezonului. Gigi Becali vrea sa-i prelungeasca…

DECIZIE FARA PRECEDENT Gigi Becali, suspendat și amendat de Federația Romana de fotbal

12:45, 02.04.2024 - Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a primit o sancțiune fara precedent din partea Comisiei de Disciplina a Federației Romane de Fotbal The post DECIZIE FARA PRECEDENT Gigi Becali, suspendat și amendat de Federația Romana de fotbal first appeared on Informatia Zilei .

Gigi Becali tuna și fulgera, dupa ce a fost suspendat 6 luni din fotbal. Cum a reacționat afaceristul care a fost sancționat de Comisia de Disciplina: „Au mintea intunecata”

12:25, 02.04.2024 - Dupa ce a primit o lovitura dura din partea Comisiei de Disciplina, Gigi Becali a venit cu prima reacție in acest caz. Iata ce spune Latifundiarul din Pipera, dupa ce a fost suspendat pentru un timp de șase luni din fotbal!

Becali, suspendare și amenzi pentru misoginism: ”Dar vine o femeie si spune rosu. Pai, daca pui o femeie...”

07:25, 02.04.2024 - DEX: ”Misoginia sau misoginismul este o atitudine de ostilitate sau de dispreț fața de femei.” Gigi Becali nu se da inapoi de la declarații misogine și a luat de la FRF 6 luni de suspendare și amenzi.

Pierdere pentru FCSB! » S-a accidentat și nu va juca cu Farul

19:16, 28.03.2024 - Mijlocașul Ovidiu Popescu (30 de ani) s-a accidentat și nu o va putea ajuta pe FCSB in urmatoarea etapa de campionat, cand echipa lui Gigi Becali va juca cu Farul. Farul - FCSB este programat duminica, 31 martie, de la 21:00. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima…


Ce parere ai despre aceasta stire?