Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gia, prima reacție după ce a văzut show-ul făcut de Bogdan, la „Insula Iubirii”: „Este un tip teribilist”

Publicat:

In aceasta seara, la , Gia a vazut imaginile erotice in care protagonistul principal a fost chiar Bogdan. Femeia a fost destul de detașata dupa vederea clipului video in care iubitul ei s-a sarutat cu ispitele și a facut un adevarat show erotic pe insula barbaților.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan de la Ploiești, reacție acida in mediul online. Ce i-a spus unui fan care l-a criticat pentru separarea de Cristina Pucean

14:30, 04.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a reacționat acid in mediul online, dupa ce un fac la criticat pentru faptul ca desparțirea de Cristina Pucean este doar o strategie de marketing. Mai mult, artistul a „scapat” motivul separarii de frumoasa blondina.

Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean: „Este adevarat!”. Cei doi nu mai formeaza un cuplu / FOTO

20:50, 26.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean! Cei doi nu mai formeaza un cuplu, iar aceasta veste i-a șocat pe fanii lor. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare, dar și ce le-a comunicat internauților!

Prima reacție publica a lui Bogdan de la Ploiești, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea: „In casa...” / FOTO

17:10, 18.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a avut o prima reacție publica, dupa ce Cristina Pucean a anunțat desparțirea. Iata ce a transmis celebrul cantareț de manele prin intermediul rețelelor de socializare!

O noua desparțire in showbiz? Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii și partenerul ei, Madalin, s-au separat? Prima reacție a brunetei!

10:45, 11.03.2024 - Alexandra Diaconescu, fosta ispita de la Insula Iubirii, formeaza un cuplu cu Madalin Mogoș de mai mulți, iar impreuna au și o fetița, insa de ceva vreme lucrurile par a fi cu semnul intrebarii in ceea ce privește casnicia lor. Urmaritorii celor doi nu mai vad deloc fotografii cu ei impreuna, iar postarile…

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

„Acest lucru ma face sa fiu optimist” » Fostul ministru, reacție pentru GSP dupa ultimele evenimente de la TAS: „Sper ca apararea ei e pregatita”

16:50, 08.02.2024 - Fost ministru al sportului intre noiembrie 2019 și noiembrie 2021, Ionuț Stroe și-a expus punctul de vedere cu privirie la audierile in plina desfașurare de la TAS, acolo unde Simona Halep incearca sa-și probeze nevinovația in cazul de dopaj in care a primit o suspendare de 4 ani pentru doua incalcari…

Acces Direct. Prima reacție a reprezentaților spitalului din Focșani unde a nascut Mirela. Femeia ii acuza ca i-au ucis copilul. Au fost deschis trei anchete / VIDEO

17:36, 02.02.2024 - Mirela a nascut duminica trecuta o fetița, dupa 11 ani in care și-a dorit sa devina mama. Doar ca, bucuria de a avea un copil s-a transformat intr-un coșmar, dupa ce medicii i-au spus ca fiica ei a murit, la o zi de cand a venit pe lume.

Reacție virulenta dupa suspendarea patinatoarei Kamila Valieva: „A fost declarat razboi sportului rusesc”

11:00, 30.01.2024 - Comitetul Olimpic Rus (ROC) a denuntat „razboiul” pe care, in opinia sa, forurile internationale il duc impotriva sportului rusesc. Aceasta precizare vine dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis suspendarea patinatoare Kamila Valieva pentru patru ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?