Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghinion pentru Victor Slav. Vezi ce a păţit soţul Biancăi cu o zi înainte de nuntă

Publicat:

S-au cunoscut la sfarsitul anului trecut in timpul unei emisiuni, au "fugit" de ochii tuturor la Roma, iar duminca se cununa religios. si se casatoresc desi multa lume nu dadea nicio sansa relatiei lor. Cu o zi inainte de marele eveniment, mirele are probleme de sanatate.

Potrivit cancan.ro, cu putin inainte de nunta lui, prezentatorul meteo a reusit sa raceasca destul de rau, dar spera ca ziua cea mare sa-l prinda intr-o forma de zile mari.

Pregatirile pentru nunta sunt pe ultima suta de metri, iar organizatorii au transformat noapte in zi pentru…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Meciul lui Halep, ce ghinion!

17:30, 14.05.2024 - Meciul Simonei Halep cu americanca McCartney Kessler, din primul tur de la Trophee Clarins, a fost amanat pentru miercuri. Meciul ar fi trebuit sa aiba loc, marti, dar organizatorii au amanat meciurile din cauza ploii. Deocamdata organizatorii nu au anuntat daca programul ramane la fel. Marti, meciul…

Ce spectacole se vor juca in cadrul editiei din acest an a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”

20:06, 07.05.2024 - Vesti bune pentru iubitorii de arta. Peste o luna, respectiv intre 17 si 21 iunie, incepe Festivalul Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, editia a 30-a, cel mai vechi festival de teatru din Romania. Organizatorii pregatesc pentru dumneavoastra și spectacole de strada, expoziții, lansari…

Doua zodii vor fi lovite de ghinion la jumatatea lunii aprilie. Totul va merge greșit in viața lor

10:40, 13.04.2024 - Vești proaste pentru doua zodii din horoscop! Nativii vor fi lovițin de ghinion inca de la inceputul saptamanii urmatoare. Ei vor fi nevoiți sa se confrunte cu probleme mari și sa iși auna viața in ordine. Urmeaza momentele grele pentru nativi! Iata despre cine este vorba!

Trei zodii vor avea ghinion la inceputul lunii aprilie. Nativii trebuie sa depașeasca situații dificile

09:25, 21.03.2024 - Vești proaste pentru trei zodii din horoscop. Nativii vor trece prin momente dificile in luna aprilie și vor avea parte aproape numai de ghinion. Deși situațiile in care vor ajunge vor parea dificile și aproape imposibil de depașit, nativii iși gasesc puterea sa treaca mai departe peste probleme.

Trei zodii care incep primavara cu stangul. Nativii sunt loviți de ghinion pe toate planurile

16:25, 01.03.2024 - Vești proaste pentru trei zodii din horoscop! Nativii vor fi loviți de ghinion la inceputul acestei primaveri și vor incepe cu stangul noua etapa. Ei sunt nevoiți sa iși amane planurile importante pentru altadata, caci vor avea parte de eșec.

Ce a raspuns Adrian Cristea atunci cand a fost intrebat despre Bianca Dragușanu. „Ne-am cunoscut in oraș”

14:46, 01.03.2024 - Relația dintre Adrian Cristea și Bianca Dragușanu a fost una dintre cele mai mediatizate și s-a incheiat in urma cu mai mulți ani. Timp de aproape 4 ani cei doi s-au iubit, dar au avut parte și de momente tensionante.Relația dintre Adrian Cristrea și Bianca Dragușanu a fost una plina de certuri și impacari,…

Ce flori nu trebuie sa daruiești femeilor de 1 și 8 martie. Aduc ghinion și au o cu totul alta semnificație

10:30, 01.03.2024 - Daruirea florilor este un gest de admirație și respect fața de femei, mai ales in zilele de sarbatoare, cum ar fi 1 și 8 martie. Florile au o semnificație importanta, iar unele dintre ele nu se ofera niciodata cu ocazii fericite. Iata ce flori nu trebuie sa dai in dar nicioata de 1 și 8 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?