Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghiţă Ştefan a cucerit medalia de bronz la CE de lupte de la Belgrad

Publicat:

a cucerit vineri seara medalia de bronz in limitele categoriei 84 kg, la stilul liber, la de lupte de la Belgrad, dupa ce l-a invins in meciul pentru locurile 3-5 pe turcul . Sportivul roman a trecut in primul tur de slovacul , in optimi l-a invins pe grecul , dar a pierdut in sferturi pe georgianul . In recalificari, Stefan a castigat ambele meciuri, cu macedoneanul si cu turcul Boke, pentru medalia de bronz, informeaza Agerpres.

Titlul de campion la categoria…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campionatele Europene de inot sunt live in AntenaPLAY in perioada 17-23 iunie. David Popovici lupta pentru medalie la Belgrad

10:11, 05.06.2024 - Campionatele Europene de inot sunt live in AntenaPLAY. Competitia de la Belgrad se va desfasura in perioada 17-23 iunie, iar, printre sportivii care vor lupta pentru medalii se afla si campionul roman David Popovici.

Lupte: Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu se vor bate pentru bronz la Europenele U23

21:31, 22.05.2024 - Sportivele romane Ana Maria Pirvu si Ana Maria Puiu vor evolua, joi, in meciuri pentru medaliile de bronz la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Baku (Azerbaidjan), conform Agerpres.La cat.

Luptatorul Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional din Bulgaria

08:35, 29.04.2024 - Luptatorul de stil greco-roman Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional „Petko Sirakov - Ivan Iliev”, rezervat sportivilor sub varsta de 23 de ani, care a avut loc in orașul Sofia, Bulgaria.

Decizia radicala luata de David Popovici, cu scurt timp inainte de Jocurile Olimpice. Ce s-a aflat despre sportivul roman

15:40, 26.04.2024 - David Popovici a luat o decizie surprinzatoare cu scurt timp inainte de startul unora dintre cele mai importante competiții sportive din acest an. Inotatorul roman se pregatește intens pentru Europenele de la Belgrad și pentru Jocurile Olimpice.

Box: Lacramioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur la Europenele de la Belgrad

08:50, 26.04.2024 - Lacramioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur in cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, dupa ce a invins-o pe irlandeza Fay Niamh, joi, la puncte, in semifinale.

Luptatorul de taekwondo Artiom Roșca, din nou, pe podiumul de premiere: A cucerit medalia de bronz la „Galeb Belgrad Trophy Serbia Open-2024”

17:20, 14.04.2024 - Luptatorul de taekwondo Artiom Roșca a urcat din nou pe podiumul de premiere la o competiție prestigioasa. De data aceasta, sportivul a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional din categoria Rating Series G-2 „Galeb Belgrad Trophy Serbia Open-2024", informeaza Centrul Sportiv de Pregatire a…

Box: Rezultat istoric pentru boxul din Campia Turzii, dupa ce Iosif Bandula și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatele Europene de Box Tineret (VIDEO)

19:15, 11.04.2024 - Pugilistul Iosif Bandula scrie istorie pentru boxul din Campia Turzii, asta dupa ce tanarul sportiv care este prezent in aceste zile alaturi de lotul național de tineret al Romaniei la Campionatele Europene de Box Tineret din Croația, a reușit sa se califice in semifinalele competiției și sa caștige…

Cel mai bun saritor in apa de la mare inaltime din Europa, un roman

20:45, 06.04.2024 - Sportivul roman Catalin Preda a fost ales cel mai bun saritor in apa de la mare inaltime din Europa pe anul 2023, a anuntat, sambata, forul continental, European Aquatics. Preda, in varsta de 32 de ani, a cucerit, pe 15 februarie, medalia de bronz in proba masculina de sarituri de la mare inaltime (27…


Ce parere ai despre aceasta stire?