Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Bălășoiu s-a stins din viață! Fostul magistrat avea cea mai mare pensie din România

Publicat:

Fostul magistrat și director al Penitenciarului Colibași, Gheorghe Balașoiu, a pierdut lupta cu viața in aceasta dimineața. Barbatul in varsta de 73 de ani a murit in propria locuința din Bascov, județul Argeș. Pe langa funcțiile pe care le-a ocupat de-a lungul vieții, Balașoiu a fost cunoscut și drept persoana cu cea mai mare pensie din Romania.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in presa romaneasca: Un cunoscut fotograf s-a stins din viata. Avea doar 45 de ani

09:01, 22.04.2024 - Doliu in lumea sportului si a presei romanesti. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s a stins la doar 45 de ani, lasand in urma lui un gol de nedescris. O veste tragica a socat comunitatea sportiva din Romania. Vestea trista se referea la trecerea in nefiinta a lui Alexandru Hojda, un fotograf…

S-a stins din viata profesorul universitar doctor Viorel Puiu Paun, personalitate marcanta in domeniul fizicii si matematicii.

13:25, 08.04.2024 - Cercetarea romaneasca a pierdut o personalitate marcanta in domeniul fizicii si matematicii. Profesorul universitar doctor Viorel Puiu Paun, de la Universitatea Politehnica Bucuresti si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a trecut la cele vesnice, informeaza Ministerul Cercetarii,…

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

Criminlul in serie care a ingrozit Romania, la un pas de a fi ELIBERAT. A fost botezat "al doilea Ramaru"

07:25, 20.03.2024 - Țiganila are 62 de ani și este la un pas de a redeveni un om liber, dupa ce pedeapsa i-a fost preschimbata din incarcerare pe viața, la numai 25 de ani in spatele gratiilor, potrivit Jurnalul de Argeș .In prima instanța, magistrații au decis ca acestuia sa ii fie inlocuita condamnarea la inchisoare…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Cantarețul de muzica populara Mile Povan s-a stins din viața la doar 31 de ani. Care ar fi fost cauza decesului

14:55, 28.02.2024 - Cu regret și tristețe, lumea muzicii populare din Romania a fost zguduita de vestea tragica a trecerii in neființa a tanarului interpret Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, la doar 31 de ani.

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.

Cine este „specialul” care incaseaza 50 de pensii minime intr-o luna?

20:05, 23.02.2024 - Fostul procuror general al Romaniei, Augustin Lazar, se bucura de o pensie uriașa, care a starnit valuri de controverse in randul cetațenilor. Conform surselor, Lazar incaseaza lunar o suma fabuloasa, echivalenta cu 50 de pensii minime, confirmandu-și statutul de cel mai bogat pensionar din Alba Iulia.…


Ce parere ai despre aceasta stire?