Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul lui Meghan Markle în ziua înmormântării Prințului Philip. Cum îl va omagia aceasta pe soțul Reginei Elisabeta a II-a

Publicat:

, soția Prințului Harry nu va participa la innmormantarea Prințului Philip, dar va omagia intr-un mod unic trecerea in neființa a Ducelui de Edinburgh. Ce a pregatit fost actrița.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce titluri vor primi copiii Prințului William

10:50, 19.04.2024 - Ce titluri vor primi copiii Prințului William Prințul Louis implinește saptamana viitoare varsta de 6 ani și se spune despre el ca ar fi nepotul preferat al Regelui Charles. Louis este, de departe, ce mai „nazdravan” dintre cei trei copii ai Prințului William și ai Prințesei Kate. El face deliciul presei…

Meghan Markle este din nou in centrul atenției. Gestul care l-a stanjenit vizibil și pe Prințul Harry

14:00, 16.04.2024 - Meghan Markle a fost din nou in centrul atenției! Ducesa de Sussex a fost prezenta, recent, la Royal Salute Polo Challenge din Palm Beach, Florida, acolo unde a urmarit meciul de polo al soțului ei, Prințul Harry. O filmare cu Ducesa de la eveniment a devenit virala. Ce a facut Meghan Markle, in vazul…

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?