Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul care spune totul despre ce simte și acum iubitul Denisei pentru artistă! ”O face pentru sufletul ei”

Publicat:

a decis sa se implice, la modul cel mai serios, in viața de zi cu zi a familiei femeii pe care a iubit-o la nebunie. Așa ca, de curand, a decis sa rezolve, definitiv, problemele financiare aparute dupa ce artista s-a imbolnavit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Florin Piersic, dupa intervenția chirurgicala. Actorul s-ar putea intoarce la Institutul din Cluj Napoca

08:25, 10.05.2024 - Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic, dupa intervenția chirurgicala pe care a suferit-o ieri. Actorul s-ar putea intoarce la Institutul din Cluj Napoca. Iata cum se simte maestrul in aceste momente!

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

INTERVIU. Liderul Pro Romania Mureș, despre plecarea tandemului Maior – Moldovan la PSD: ”Organizația nu le simte lipsa!”

12:01, 27.03.2024 - Președintele Pro Romania Mureș, Calin Buzgau, a reacționat in mini-interviul urmator la plecarea din partid a lui Claudiu Maior și Calin Moldovan, consilieri locali in Consiliul Local Targu Mureș. "Organizația Municipala nu le simte lipsa", spune omul de afaceri referindu-se la plecarea celor doi in…

Prodanca. Punct și de la capat. Cadoul pe care i l-a cumparat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf Junior. De ce s-a suparat fiul impresarei: „Se simte prost” / VIDEO

20:41, 16.03.2024 - In cadrul emisiunii de astazi „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a decis sa mearga la cumparaturi pentru Craciun. Ei bine, printre altele, impresara a decis sa ii cumpere lui Laurențiu Reghecampf Junior și o pereche de pantaloni de pijama, motiv pentru care acesta s-a…

Comuna Ștefaneștii de Jos. De 8 Martie, viceprimarul Mircea Gheorghita a daruit femeilor o parte din sufletul sau

12:20, 12.03.2024 - Daca pentru unii gesturile marunte de recunoaștere și apreciere pare ca s-au pierdut in negura timpului, Mircea Gheorghița, viceprimarul comunei Ștefaneștii de Jos, nu a uitat sa sarbatoreasca și sa onoreze femeile din comunitate, nici anul acesta. Intr-un mod cu totul minunat, in ziua de 8 Martie,…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Andreea Balan e nevoita sa se separe de Victor Cornea pentru o perioada. Marturisirile emoționante ale artistei: „Cu greu ne-am dezlipit unul de celalalt”

09:40, 26.02.2024 - Andreea Balan traiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale alaturi de iubitul ei, Victor Vlad Cornea. Artista a fost nevoita sa se separe pentru o perioada de tanarul jucator de tenis.Din primavara anului trecut, soarele a rasarit pe strada Andreei Balan. Cantareața, care face parte…

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!


Ce parere ai despre aceasta stire?