Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest incredibil al unui fan Beyonce, in timpul unui concert - VIDEO

Publicat:

Un fan danez al cantaretei americane Beyonce a facut un gest incredibil in timpul unui concert sustinut la Copenhaga.

Acesta a lovit-o peste fund pe cantareata, atunci cand ea s-a apropiat prea mult de public. Beyonce a fost foarte deranjata de ceea ce a facut barbatul, amenintandu-l cu evacuarea, scrie news.com.au.

Cantareata i s-a adresat admiratorului prea infocat, spunandu-i chiar in timpul concertului ca il va da afara din public. Atunci cand a avut loc neplacuta intamplare, Beyonce canta melodia "Irreplaceable".

Beyonce urmeaza sa mai concerteze in orasele…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sunete britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto)

15:00, 13.05.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie…

Sunete britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și MC K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto)

14:55, 13.05.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie…

Andreea Balan s-a facut de ras, iar imaginile sunt virale pe TikTok! Filmata cand cade de pe scena in timpul concertului: „Momentul dinainte de dezastru”

14:25, 08.05.2024 - Recunoscuta pentru show-urile pe care le face in timpul concertelor și pentru dansurile și coregrafiile incredibile, Andreea Balan s-a facut de ras recent atat in mediul virtual, cat și in lumea reala. Din cate se pare, celebra artista a susținut un concert intr-o localitate din județul Constanța, insa…

VIDEO | Cunoscut prezentator, comportament ciudat in timpul unei emisiuni TV. Ce masuri a luat conducerea postului

17:36, 27.04.2024 - Rageh Omaar, un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat in timpul unei emisiuni. El s-a balbait frecvent și s-a chinuit sa termine de citit buletinul de știri. Emisiunea live i-a ingrijorat pe fanii prezentatorului care au aflat ca Omaar a primit ingrijiri medicale, conform Mediafax.

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat vestea pe scena, chiar in timpul concertului | VIDEO

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil, chiar pe scena, in timpul concertului de la Sala Palatului. Iair, fiul artistei, a fost cel care a dezvaluit bebelușului din burtica.

Nicki Minaj va susține primul concert in Romania. Unde o vor putea vedea fanii

15:15, 18.03.2024 - Superstarul internațional Nicki Minaj va susține primul concert in Romania. Cantareața americana va urca pe scena Saga Festival, eveniment ce va avea loc intre 5 și 7 iulie la Romaero, București. Anunțul a fost facut de organizatorii evenimentului luni, 18 martie, pe rețelele de socializare. Este pentru…

SUA, Marea Britanie si Germania susțin public candidatura lui Mark Rutte la șefia NATO. Va fi „un secretar general excelent”

08:55, 23.02.2024 - Premierul olandez Mark Rutte este sustinut public de trei din cele mai importante tari ale aliantei nord-atlantice pentru a-i urma lui Jens Stoltenberg la șefia NATO, in plin razboi ruso-ucrainean. Potrivit AFP, Rutter este favoritul Statelor Unite, Marii Britanii si Germaniei la conducerea NATO. La…


Ce parere ai despre aceasta stire?