Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GEST de omenie de la un italian adevărat pentru „italianul” care a murit de frig – Va fi depus la o capelă

Publicat:

Vestea ca tanarul care obișnuia sa stea pe a murit a produs un val de empatie generala printre botoșanenii care il știau dar mai ales printre locuitorii orașului care doar au avut un contact vizual cu el.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Iubitule, este adevarat ca asociatul tau a murit?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:21, 26.04.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Este ultima zi din saptamana, weekend-ul e aproape, așadar e momentul sa iți iei o pauza și sa te binedispui.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Fostul star din Liga de Fotbal American, O.J. Simpson a murit la 76 de ani

09:00, 12.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Doliu in lumea sportului! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, a murit

10:46, 11.04.2024 - E doliu in lumea sportului mondial! A murit un cunoscut fost luptator de sumo. Vestea trista s-a aflat joi. Akebono, un luptator de sumo de origine americana care a devenit primul mare campion sau „yokozuna” din afara Japoniei, a murit luna aceasta din cauza unei insuficiențe cardiace, au anunțat joi…

A murit George Nicolescu, cantarețul orb care a cucerit Romania cu șlagarul „Eternitate”

13:30, 26.03.2024 - George Nicolescu, celebrul cantareț orb care ne-a daruit șlagarul „Eternitate”, s-a stins din viața la varsta de 74 de ani. Anunțul trist a fost facut chiar de Andrei Paunescu. La doar 74 de ani, George Nicolescu a intrat in eternitate. „Eternitate” este si cel mai cunoscut slagar al artistului, lansat…

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

A murit un indragit fost concurent de la Chefi la Cuțite! Ce mesaje au transmis colegii: ”O veste neașteptata și foarte trista”

17:45, 15.02.2024 - Un fost concurent de la Chefi la cuțite la murit la doar 59 de ani. Acesta a participat la emisiunea culinara in sezonul al doilea, in 2016, și a reușit sa-i surprinda pe jurați inca din preselecții. Vestea cu privire la deces a șocat pe toata lumea, iar pe rețelele de socializare au aparut mai multe…

Doliu in industria medicala din Romania! Un doctor renumit a murit

19:00, 12.02.2024 - Este doliu in industria medicala din Romania. Un doctor cunoscut și fondatorul Institutului Inimii s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Vestea decesului a lasat multa durere și regret și sufletele celor care l-au privit cu admirație pe parcursul carierei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?