Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest cutremurător în Botoșani. Un copil s-a spânzurat de frică să nu fie pedepsit de părinți. Ce greșeală a comis

Publicat:

Durere fara margini intr-o familie din Botosani, acolo unde un copil de 12 ani s-a sinucis prin sugrumare. Potrivit primelor informații nu exista un motiv sigur pentru care baiatul ar fi putut recurge la acest gest infiorator. Baiatul s-ar fi temut sa nu fie pedepsit Autoritațile incearca sa afle mai multe informații cu privire la […] The post Gest cutremurator in Botoșani. Un copil s-a spanzurat de frica sa nu fie pedepsit de parinți. Ce greșeala a comis appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil de 8 ani, gasit mort dupa ce s-a jucat cu pistolul tatalui sau, in Chișinau! Baiatul a gasit arma intr-un seif

21:40, 26.04.2024 - Un copil in varsta de 8 ani a fost gasit mort in casa, in Chișinau. Incidentul cutremurator a avut loc dupa ce micuțul a gasit și s-a jucat cu pistolul legal deținut de tatal sau. Arma era pastrata intr-un seif.

Caz șocant in Gorj. Un copil ar fi fost vandut in Germania pentru 8.000 de lei

16:21, 26.04.2024 - Foto – Profimedia Images Un minor care facea parte dintr-o familie cu inca doi frați ar fi fost vandut in Germania pentru 8.000 de lei. Autoritatile efectueaza o ancheta dupa ce un copil in varsta de 6 ani, dintr-o comuna din judetul Gorj, ar fi fost scos din Romania si dus in Germania prin utilizarea…

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Copilaș de 2 ani, gasit viu dupa ce s-a pierdut 24 de ore singur in padure

23:01, 19.03.2024 - La doi ani, baiatul din Botosani care a supravietuit miraculos 25 de ore intr-o padure, are o poveste de viata mai impresionanta decat a unui adult. Fara apa si mancare, a stat in ploaie si frig si le-a povestit parintilor ca a fost inconjurat de salbaticiuni. Acum nu se mai dezlipeste de mama lui si…

Radu Ayan a fost gasit! Baiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital

15:45, 18.03.2024 - Informații de ultim moment din Botoșani! Radu Ayan a fost gasit de autoritați, dupa 24 de ore in care a fost cautat de peste 200 de persoane. Baiatul a supraviețuit și urmeaza sa fie transportat la spital.

Un copil de numai doi ani, din județul Botoșani, a disparut de acasa! Unde a fost vazut ultima data

17:26, 17.03.2024 - S-a dat alarma in comuna Tudora, județul Botoșani, unde un copil in varsta de numai doi ani a disparut fara urma de acasa, duminica. Autoritațile locale au fost alertate cu privire la aceasta dispariție, iar cautarile sunt in plina desfașurare.

Alerta la Botoșani: Un copil de 12 ani a disparut de mai bine de 24 de ore de acasa

08:15, 12.03.2024 - Un copil in varsta de 12 ani este disparut de mai bine de 24 de ore de la domiciliul sau, din satul Orașeni Deal, comuna Curtești, județul Botoșani, și nu a revenit pana marți dimineața.


Ce parere ai despre aceasta stire?