Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania: Autoritățile ar putea institui o zonă interzisă pe fosta graniță dintre RFG și RDG

Publicat:

Autoritațile germane ar putea institui o zona interzisa pe granița dintre fostele doua state și din cauza minelor antipersonal ramas din , anunța .

Zona cuprinde circa 40 de campuri minate pe o suprafața de 25 de kilometri de-a lungul graniței landului Turingia.

Autoritațile sunt de parere ca zona trebuie curațata de aceste pericole și au de gand sa inchida zona cu pricina daca minele nu vor fi indepartate.

"Daca nu se schimba nimic, vom declara perimetrul…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

In Bulgaria s-au confiscat 403 kilograme de heroica, la granița cu Turcia

18:30, 20.04.2024 - Autoritatile vamale din Bulgaria au declarat ca au confiscat 403 kilograme de heroina la granita cu Turcia. Drogurile au fost gasite intr-un camion inmatriculat in Turcia, care se indrepta din Iran spre Europa de Vest.

Construcția de noi hoteluri, interzisa: in ce oraș a fost luata o astfel de decizie

20:01, 18.04.2024 - Autoritațile din Amsterdam au interzis construcția de noi hoteluri in oraș, ca parte a luptei impotriva turismului in masa. Despre acest lucru a anunțat primaria orașului. "Vrem sa facem și sa pastram orașul locuibil. Acest lucru inseamna: fara turism excesiv, fara hoteluri noi și fara mai mult de 20…

Mașina data in urmarire de autoritațile din Belgia, depistata la granița cu Serbia

17:41, 09.04.2024 - Polițiștii de frontiera mehedințeni au descoperit un autoturism in valoare de aproximativ 60.000 de euro, cautat de autoritațile din Belgia și care a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontiera pana la finalizarea cercetarilor. „In data de 7 aprilie 2024, ora 01:05, la Punctul de Trecere al…

Ultima ora: Autoritațile moldovenești anunța trei explozii in apropierea graniței cu Ucraina

11:05, 29.03.2024 - Autoritațile din Republica Moldova spun ca trei explozii puternice au fost auzite in apropierea graniței cu Ucraina. Exploziile s-au produs in noaptea de joi spre vineri. Nu au fost intrari neautorizate in spațiul aerian moldovenesc, au mai transmis autoritațile. Exploziile s-au produs in regiunea…

Bombardamente la granița Romaniei. Autoritațile au emis mesaj RO-Alert

10:41, 24.03.2024 - Autoritatile au emis, in noaptea de sambata spre duminica, un mesaj RO-Alert de avertizare a populatiei din nordul judetului Tulcea privind „riscul de cadere a unor obiecte din spatiul aerian”. ”Nu au fost apeluri care sa semnaleze caderea unor obiecte in apropierea locuintelor ori a zonelor populate”,…

VAMA PETEA O mașina cautata de autoritațile din Belgia, oprita la granița

13:35, 21.03.2024 - Politistii de frontiera satmareni au depistat la controlul de frontiera un autovehicul cautat de autoritațile din Belgia. The post VAMA PETEA O mașina cautata de autoritațile din Belgia, oprita la granița first appeared on Informatia Zilei .

Autoritatile ucrainene au inceput evacuarea in masa intr-o regiune din nordul tarii, la granița cu Rusia

07:15, 16.03.2024 - Autoritatile ucrainene au inceput evacuari in masa ale comunitatilor din regiunea Sumi, in nordul tarii, aproape de granita cu Rusia, dupa perioade lungi de bombardamente intense asupra zonei, au anunțat vineri oficialii locali.

Granița dintre doua comune trece prin exact altarul unui schit. Cum s-au gandit autoritațile sa tranșeze disputa FOTO

11:40, 04.03.2024 - Schitul Sihastria Crucii din localitatea Cucuieti, județul Bacau, se afla pe hotarul a doua comune, Balcani și Solonț, situație care determina dificultați juridice in privința administrarii acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?