Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George Michael a murit. A fost ultimul Craciun pentru marele cantaret

Publicat:

George Michael Distribuie Tweet Facebook E-mail GEORGE MICHAEL A MURIT. Cantaretul George Michael a murit la varsta de 53 de ani, a anuntat impresarul lui.

Starul muzicii, care si-a lansat cariera in anii 80 in formatia Wham si apoi a continuat pe cont propriu, se pare ca &"a murit in liniste in casa sa&", scrie BBC.

Conform sursei citate, ambulanta a sosit la casa cantaretului si a constatat moartea lui la ora 15:42 (ora Romaniei), in ziua de Craciun.

Politia spune ca nu exista circumstante suspecte privind moartea lui.

GEORGE MICHAEL A MURIT. Michael,…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 827. Bloc din Harkov, lovit de rachetele rusești

13:50, 31.05.2024 - Un bloc cu apartamente din orașul ucrainean Harkov a fost lovit de rachete rusești. Primul atac a avut loc pe parcursul nopții, iar al doilea s-a produs cand echipele de intervenție se aflau la fața locului. Cel puțin patru persoane au murit. Ucrainenii susțin ca cel puțin patru persoane au murit dupa…

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

Un nou acord pentru coridorul cerealelor in Marea Neagra

09:21, 16.04.2024 - Rusia si Ucraina au negociat doua luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea intelegerii care a permis pina in iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene printr-un coridor maritim sigur in Marea Neagra si chiar au ajuns la un acord in acest sens care urma sa fie anuntat public de Ankara, dar…

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Rușii au atacat puternic la Harkov: cel puțin 5 oameni au murit

07:40, 04.04.2024 - Cinci persoane au murit in noaptea de miercuri spre joi in urma unor noi atacuri rusesti asupra Harkovului, al doilea oras ca marime din Ucraina, au anuntat autoritatile, potrivit AFP, informeaza News.ro.Patru persoane au murit, dintre care trei salvatori, si cinci au fost ranite intr-o 'a…

Economia Ucrainei a crescut in 2023. Cu cat

14:45, 29.03.2024 - Economia Ucrainei a crescut! Mai exact, economia ucraineana a crescut cu 5,3% anul trecut, pe masura ce Kievul a redobandit controlul asupra coridorului de export din Marea Neagra și a strans o recolta agricola consistenta, in pofida continuarii atacurilor rusești cu rachete și drone, transmite Bloomberg…

Copiii ucraineni, mai triști decat cei refugiați din alte țari; vor in masura mai mare sa se intoarca acasa

14:40, 20.03.2024 - Daca mai mult de unu din trei copii (38%) care au fost nevoiți sa se refugieze din țarile lor declara ca se simt mai puțin fericiți de cand și-au parasit țara de origine, proporția copiilor din Ucraina care au raportat tristețe sau tensiune crescuta a fost considerabil mai mare decat cea a copiilor…

Sfatul șefilor armatei britanice pentru Ucraina: „Putin trebuie sa știe ca pierde Crimeea, ca pierde Marea Neagra“

09:41, 18.03.2024 - In timpul unei vizite in Ucraina, ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, și comandantul armatei britanice, Tony Radakin, au oferit sfaturi conducerii politice și comandanților militari cu privire la strategia in razboiul impotriva Federației Ruse, scrie Sunday Times.


Ce parere ai despre aceasta stire?