Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George Burcea e fericit: Ella și Clara Maria s-au întâlnit cu străbunica Maria, la Botoșani - FOTOGALERIE

Publicat:

George și iubita sa, Viviana, au fost pe meleagurile natale ale tatalui sau, in locurile in care actorul a copilarit. Cu aceasta ocazie, fiicele lui și-au cunoscut strabunica, mamaia Maria, in varsta de 85 de ani.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente emoționante la Botoșani: Aryan s-a intalnit cu polițiștii care l-au salvat din padure și a primit cadouri de la ei

17:20, 25.03.2024 - Intalnire emoționanta la Botoșani. Aryan, copilul de doi ani gasit in padure dupa mai bine de 24 de ore de cautari, s-a intalnit luni cu salvatorii sai. A stat de vorba cu cei trei polițiști, care i-au oferit și cadouri.

ACUM: Primul botoșanean care și-a lansat candidatura la Primarie, LIVE la Botoșaneanul TV – VIDEO & FOTOGALERIE

11:01, 12.03.2024 - 29 februarie a fost ziua in care a fost anunțata oficial prima candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. Nu vine din partea unui om politic cu notorietate și nici nu reprezinta un partid parlamentar.

OFICIAL: 25 de primari, viceprimari și consilieri județeni au intrat in PSD - FOTOGALERIE

18:35, 28.02.2024 - 13 primari, 10 viceprimari, 2 consilieri județeni și 2 tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alaturat astazi echipei PSD Botoșani, urmand ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024 sa candideze pe listele Partidului Social Democrat.

ACUM: Prim-vicepreședintele demisionar al PNL Botoșani, LIVE la ”Botoșaneanul TV” despre scandalul din partid – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 27.02.2024 - La doar patru zile de la intrarea oficiala a in PNL a omului de afaceri Valeriu Iftime, Verginel Gireada, liberal de doua decenii, și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene.

Un tanar crescut de bunicii din Botoșani, cu o poveste demna de film, a impresionat la ”Romanii au talent” – VIDEO & FOTOGALERIE

09:35, 10.02.2024 - Emanuel Barica este primul participant care a primit Golden Buzz la „Romanii au talent”, in sezonul 14. Andi Moisescu este cel care l-a trimis direct in semifinale, iar povestea de viața a jucatorului este de-a dreptul emoționanta, arata Pro TV.

S-a urcat urcat beat la volan și a dat o raita prin comuna. S-a intalnit cu polițiștii

11:35, 31.01.2024 - S-a urcat urcat beat la volan și a dat o raita prin comuna. S-a intalnit cu polițiștii Marți, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Hilișeu Horia au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Hilișeu Horia, un autoturism condus de un barbat de 39 de ani, din aceeași localitate.   Intrucat…

ACUM: Sorin Cornila la Botoșaneanul TV, bilanț la Prefectura cu ganduri de Primarie – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 30.01.2024 - In prima parte a lunii februarie, Sorin Cornila implinește doi ani de cand ocupa funcția de prefect al județului Botoșani. La ”Botoșaneanul TV” facem bilanțul celor peste 700 de zile trecute de la depunerea juramantului:


Ce parere ai despre aceasta stire?