Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gaz Metan – CSM Poli Iași 2-1. Toate reacțiile. Ardelenii: ”Văd tot timpul play-off”. Moldovenii: ”Am avut meciul în mână”

Publicat:

Gaz Metan Mediaș a batut-o azi, dramatic, pe CSM Poli Iași, cu 2-1 . Ardelenii viseaza la play-off și la , daca vor ieși din insolvența, in timp ce moldovenii au ajuns la șase eșecuri consecutive. „, din cantonament, le-am scris jucatorilor un obiectiv al meu si acum au inceput sa creada toti: „play-off” si acum sta mare scris si la fiecare sedinta de pregatire a meciului e ca picatura meciului. Vad tot timpul play-off, play-off”, a recunoscut . „Daca pana pe 10 aprilie iesim din insolventa poate avem ocazia de a juca in , daca ne calificam”, a admis…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patronul din SuperLiga a intrat in politica și vrea un stadion ultramodern: „Sa fie ca in Anglia, tot timpul am visat”

15:35, 15.05.2024 - Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a fost invitat, azi, la GSP Live și a vorbit despre construirea unui nou stadion la Botoșani. FC Botoșani e la barajul pentru menținere/promovare in Liga 1. Moldovenii o infrunta pe CS Mioveni. Manșa tur e programata vineri, de la ora 20:00, pe „Municipal”.…

Europa League: Atalanta vs Marseille - Echilibru la Bergamo

10:05, 09.05.2024 - Atalanta - Marseille, meci contand pentru mansa a doua a semifinalelor din Liga Europa, este programat, joi, 9 mai, de la ora 22:00, pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia din Bergamo, si va fi transmis in direct de Pro Arena si de platforma online VOYO.

Europa League: Atalanta vs Liverpool - „Cormoranilor” le-a mai ramas doar orgoliul

09:50, 18.04.2024 - Atalanta - Liverpool, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 18 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia, si va fi transmis in direct de platforma de streaming VOYO.

Europa League: Roma vs Milan - Cine isi salveaza sezonul?

09:50, 18.04.2024 - Roma - Milan, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 18 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Tony da Silva face revoluție la Poli Iași » Cum vrea sa o „ingroape” pe Dinamo

11:36, 10.04.2024 - Dinamo – Poli Iași, unul dintre meciurile din etapa #4 a play-out-ului Superligii cu implicații majore in lupta pentru evitarea retrogradarii, va avea loc duminica, de la ora 18:15. Moldovenii vor sa profite din plin de problemele „cainilor”, care au obținut un singur punct in cele trei dueluri din…

​Europa League: Milan vs Slavia Praga - Rossonerii, mari favoriti

08:30, 07.03.2024 - Milan - Slavia Praga, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 7 martie, de la ora 22:00, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Europa League: Sparta Praga vs Liverpool - Duel intre lideri

08:30, 07.03.2024 - Sparta Praga - Liverpool, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Europa, este programat, joi, 7 martie, de la ora 19:45, pe Stadion Letna, si va fi transmis in direct de Pro Arena.

Europa League | AC Milan este cu un pas in optimi dupa 3-0 cu Rennes

00:21, 16.02.2024 - Echipa italiana AC Milan a invins joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formatia franceza Rennes, in prima mansa a play-off-ului din Liga Europa, si este la un pas de calificarea in optimile competitiei. Elevii lui Stefano Pioli au pus presiune inca din start pe poarta oaspetilor, aparata de veteranul…


Ce parere ai despre aceasta stire?