Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GAZ METAN - CFR 0-0 // Dan Petrescu, nemulțumit de aplombul medieșenilor: „Nu am înțeles sacrificiul ăsta pentru un punct...Nu îi ajută cu nimic!”

Publicat:

și CFR Cluj au remizat, scor 0-0. (52 de ani) a fost surprins de agresivitatea adversarilor și susține ca șansele echipei sale la titlu sunt mici in acest moment. Clasament play-off Liga 1 „Daca nu primești gol in deplasare, dar nici nu reușești sa marchezi, asta meriți. S-au aparat foarte bine tot meciul. Nu am fost inspirați, iar cand am avut ocazii nu am trimis mingea in poarta.  Sper ca Gazul sa joace așa acasa cu toate adversarele. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salariul cu care Dan Petrescu ar fi fost ademenit sa revina in fotbalul romanesc

18:20, 08.04.2024 - ​Ramas liber de contract dupa desparțirea de sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai Motors, Dan Petrescu este tot mai aproape de revenirea la CFR Cluj. Antrenorul ar fi fost ademenit cu un salariu uriaș.

Ioan Andone, propunere de antrenor pentru CFR Cluj: „E o varianta!”

11:20, 04.04.2024 - Ioan Andone (64 de ani), fost fundaș emblematic pentru Corvinul Hunedoara, Dinamo și naționala Romaniei, considera ca Dan Petrescu poate sa fie o soluție pentru banca celor de la CFR Cluj, dupa ce Adrian Mutu și-a dat demisia in urma umilinței suferite de „feroviari” in sferturile Cupei Romaniei, 0-4…

Primul Drum Expres din Transilvania, inaugurat luna aceasta. Va ajuta și trafic spre/dinspre Cluj

15:05, 18.03.2024 - Drumul de 19 kilometri, dintre care 13 kilometri cu profil de drum expres, care va face legatura intre centura municipiului Oradea si autostrada Transilvania (tronson dintre Biharia si frontiera cu Ungaria), este aproape finalizat.


Ce parere ai despre aceasta stire?