Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„GagauziyaLand”: Echipa lui Ilan Șor și bașcanul Găgăuziei au dat startul construcției parcului de distracții, în autonomie

Publicat:

In satul Congaz din Gagauzia a fost lansat astazi un nou proiect numit „GagauziyaLand”. Autoritațile din autonomie promit ca noul complex de distracții sa ofere o mulțime de oportunitați de petrecere a timpului liber și „va deveni o carte de vizita a regiunii”, precum și va contribui la dezvoltarea economica a autonomiei și la crearea de noi locuri de munca.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Evghenia Guțul, bașcana de carton a Gagauziei. Cine conduce in realitate regiunea pro-rusa ANALIZA

09:55, 22.04.2024 - Gagauzia este condusa doar formal de bașcana Evghenia Guțul, deciziile fiind luate la Kremlin prin intermediul oligarhului fugar Ilan Șor, care este principalul aliat in destabilizarea Chișinaului, susțin unii experți consultați de ,,Adevarul”.

Lucrarile la linia electrica Vulcanești-Chișinau atesta intirzieri

12:35, 19.04.2024 - Lucrarile de construcție a liniei electrice Vulcanești-Chișinau sint in intirziere. Sapaturile de fundație urmau sa inceapa pe 8 aprilie in trei sate din Gagauzia, dar, deocamdata, au loc doar la Congaz, iar in celelalte doua, terenurile inca nu au fost expropriate și proprietarii n-au fost despagubiți.…

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaiei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:20, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaiei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Protest in Gagauzia. Maia Sandu: Sunt cetațeni aduși contra bani, cu agenda unor grupari criminale

13:00, 29.03.2024 - Susținatorii oligarhului fugar Ilan Șor au protestat in localitatea Congaz din Gagauzia unde a fost dat startul construcției liniei electrice aeriene Vulcanești-Chișinau, care unește sistemul energetic al Rep. Moldova cu cel al Romaniei, eveniment la care a participat și Maia Sandu.

Bașcana Gagauziei i-a cerut lui Putin gaze ieftine și bani pentru salariile oamenilor. Evghenia Gutul vrea „cooperare” cu Ilan Șor

12:11, 13.03.2024 - Evghenia Gutul, bascanul regiunii autonome moldovene Gagauzia, singurul oficial din Republica Moldova care s-a intalnit cu Vladimir Putin de la inceputul invaziei ruse din Ucraina, a anuntat miercuri ca a cerut Moscovei ca Gazprom sa livreze gaz direct in Gagauzia, la un pret special. In plus, ea a…

Putin, Guțul și Gagauzia

07:30, 07.03.2024 - Bașcanul Gagauziei Evghenia Guțul – susținuta de oligarhul fugar Ilan Șor – s-a intalnit cu președintele rus Vladimir Putin pe 6 martie, in marja Festivalului Mondial de Tineret din Soci, relateaza newsmaker.md . Ea i s-a plans lui Putin de autoritațile de la Chișinau, pe care le-a acuzat ca „se razbuna”…

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?