Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriella Nastas, mărturisiri despre relația toxică pe care a avut-o: “Problemele au început să apară atunci când...’’

Publicat:

a povestit in exclusivitate la despre relația toxica pe care a avut-o in urma cu ceva timp și despre care inca canta. Cantareața se inspira din propriile povești de viața pentru piese pe care le scoate, iar relația care s-a incheiat este o sursa de inspirație pentru ea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declaratii facute de Nicoleta Nuca despre desparțire și relația toxica in care a fost

08:45, 31.05.2024 - Primele declaratii facute de Nicoleta Nuca despre desparțire și relația toxica in care a fost Continue reading Primele declaratii facute de Nicoleta Nuca despre desparțire și relația toxica in care a fost at Tabu.

Xtra Night Show. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, probleme in relație? Cum ar fi ajuns cei doi, din nou, in pragul desparțirii

23:20, 23.05.2024 - Deși parea ca nimic nu ii poate desparți, se pare ca au aparut, din nou, problemele in relația lor. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau ar fi in pragul desparțirii, asta dupa ce de Paște au petrecut impreuna și parea ca au dat uitarii problemele din trecut.

Xtra Night Show. Care este relația dintre Catalin Botezatu și tatal sau. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost intr-o competiție”

10:46, 15.05.2024 - Catalin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din Romania, a vorbit despre relația cu parintele sau. De-a lungul anilor nu au fost apreciați, iar diagnosticul crunt pe care l-au primit amandoi, i-a facut sa devina mai uniți.

Ințelegerea la care au ajuns Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau: „Cred ca șicanarile vor exista de acum inainte toata viața pana vor crește copiii”

12:20, 30.04.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au ajuns la o ințelegere privind programul copiilor lor de Paște. Cantareața și omul de afaceri au custodie comuna pentru baieții lor, insa aceștia au domiciliul la ea. In urma cu mai bine de cinci ani de zile Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau s-au desparțit. Nu au…

Xtra Night Show. Cristina Cioran, noi marturisiri dupa ce a fost urmarita de Alex Dobrescu. Prezentatoarea va avea un nou apel cu fostul iubit: „M-a cautat peste tot”

01:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran a fost urmarita de fostul iubit, Alex Dobrescu. Prezentatoarea urmeaza sa aiba un nou apel cu acesta și spera sa primeasca inca un ordin de protecție, dupa ce i-a fost refuzata cererea in urma cu o saptamana.

Iohannis: „Relatia cu Turcia este importanta pentru Uniunea Europeana”

09:15, 18.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca relatia cu Turcia este importanta pentru Uniunea Europeana. „Turcia este un factor relevant in zona, un actor foarte important si cred ca usor-usor trebuie sa inteleaga toata lumea – relatia cu Turcia este importanta pentru Uniunea Europeana si trebuie sa gasim…

Xtra Night Show. Cantareața de la noi, batuta de parinții soțului: „Eram un fel de Cenușareasa”. Coșmarul prin care a trecut impreuna cu fiica ei

09:30, 19.03.2024 - O cantareața a trecut prin momente de coșmar in perioada adolescenței. A avut o relație cu un barbat dependent de jocuri de noroc, iar parinții lui o agresau. A fost nevoita sa fuga cu fiica ei iarna, de teama socrilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?