Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea, DEZVĂLUIRI-ŞOC despre moartea mamei sale. De ce nu a mers la înmormântare

Publicat:

a avut de dus o povoara grea in spate, dar acum a decis sa rupa tacerea.

Vedeta a declarat ca și-a luat adio de la cea care i-a dat viața, chiar daca a refuzat sa o conduca pe ultimul drum pe mama ei.

"A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de exlicat in cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iat legatura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum cand nu mai este nu o sa le povestesc. Mi se par prea intime", a spus la .

. Cum a slabit 14 kilograme

Prezentatoarea

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Minunea traita de Andreea Popescu dupa moartea tatalui sau! Cum i s-a schimbat viața vedetei: „Mi-am pus intrebari” / VIDEO

19:41, 03.05.2024 - Andreea Popescu a trecut printr-o schimbare radicala dupa ce tatal ei a murit, in urma cu 10 de ani. Vedeta a inceput sa-și puna mai multe intrebari cu privire la existența sa, motiv pentu care și-a gasit alinare in Divinitate.

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Cum a aflat fiul Ilincai Vandici despre divort. Vedeta de la Kanal D, dezvaluiri neasteptate: „Ce poate fi mai frumos de atat?”

00:15, 08.03.2024 - Ilinca Vandici a dezvaluit pentru prima data in spațiul public cum a decurs divorțul dintre ea și Andrei Neacșu pentru fiul lor, Zian. Prezentatoarea TV de la Kanal D a vorbit fara perdea despre durerea resimțita de micuțul baiat. A apelat la ajutorul unui specialist și a acționat intocmai cum i s-a…

Drama despre care Mirela Vaida nu a vorbit pana acum: „Ajungi sa te simți vinovat”. Prezentatoarea de la Acces Direct, dezvaluiri dureroase

13:10, 05.03.2024 - Mirela Vaida nu obișnuiește sa vorbeasca despre viața personala atat de des, insa, de curand, ea a decis sa le prezinte fanilor ei o situație mai puțin placuta a vieții sale. Iata care este drama despre care Mirela Vaida nu a vorbit pana acum! Prezentatoarea de la Acces Direct a facut dezvaluiri dureroase.

Natalia Mateuț, adevarul despre presupusa relație cu Catalin Cazacu! Prezentatoarea TV da carțile pe fața / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Natalia Mateuț spune adevarul despre relația pe care o are cu Catalin Cazacu. Prezentatoarea TV da carțile pe fața și raspunde celor care i-au "cuplat" de-a lungul timpului. Vedeta vorbește sincer și deschis despre șicanele dintre ei.

Gabriela Cristea și-a dat soțul de gol. Ce obicei are Tavi Clonda. „Am inceput sa descopar lucruri. Am tot incercat sa remediez situația”

13:36, 27.02.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au casatorit in 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi au acum familia pe care și-au dorit-o și o casnicie solida. Prezentatoarea TV a marturisit ca, dupa ce relația ei cu artistul a devenit mai serioasa, a descoperit cateva lucruri la el care nu ii erau pe plac. Vedeta…

Andreea Marin nu poate uita ce se intampla in timpul casniciei cu Stefan Banica Jr. Vedeta face dezvaluiri dureroase

09:36, 16.02.2024 - Din exterior, parea ca traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale, insa doar ea știa ce suferința ii macina gandurile. Andreea Marin nu poate uita nici acum prin ce a trecut in timpul casniciei cu Ștefan Banica Jr. Prezentatoarea a vorbit deschis despre un capitol dureros, pe care a reușit cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?