Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furtuni puternice, vânt și grindină în România. Anunț de la ANM despre starea vremii

Publicat:

Administrația Naționala de Meterologie a transmis cum va fi vremea in urmatoarele zile in țara. Daca in unele zone temperaturile vor crește, in alte zone din Romania vin furtunile, grindina, iar vantul va bate cu putere. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de grindina și ploi puternice in mai multe județe. Care sunt zonele afectate

15:40, 05.05.2024 - Alerta meteo in mai multe județe din Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis avertizari nowcasting de tip Cod galben pentru mai multe zone, in special din județele Cluj, Salaj, Gorj, Valcea și Alba. Conform informațiilor furnizate de ANM, duminica dupa-amiaza, mai multe localitați…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindina și vijelii puternice in Romania. Care sunt zonele vizate

07:10, 25.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila astazi, 25 aprilie, pentru mai multe regiuni ale țarii.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Anunț ANM de ultima ora! Ninsorile revin in Romania

10:21, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Ninsorile revin in Romania! Iata la ce condiții trebuie sa ne așteptam in perioada urmatoare. Cum va fi vremea la noi in țara.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Anunț important al ANM! Prognoza meteo a fost actualizata. Vor fi mai multe anotimpuri in Romania

12:25, 24.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Prognoza meteo pentru perioada urmatoare a fost actualizata. Vor fi mai multe anotimpuri in Romania. Iata cum va fi vremea!


Ce parere ai despre aceasta stire?