Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furnizorii tradiționali de energie electrică pierd teren. Ce contează cel mai mult pentru români

Publicat:

Liberalizarea prețului energiei electrice pentru clienții casnici a dus la o reducere a cotei de piața a furnizorilor tradiționali, trend care se va accelera in urmatorii ani, potrivit unei analize a companiei globale de consultanța Kearney. Prețul este motivul principal care ii determina pe clienți sa schimbe furnizorul. Consumul de energie electrica in Romania a fost relativ constant, in ultimii ani, in jurul valorii de 50 TWh, iar pentru urmatorii ani nu se intrevede un avans mai mare de 1% pe an. 80% din totalul de energie electrica consumata in Romania este vanduta pe piața libera, in contextul…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eurostat: Pretul pentru energie in Romania, printre cele mai mici din UE

16:25, 26.04.2024 - Preturile platite pentru energia electrica si gazele naturale de catre romani sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeana, arata Eurostat.Eurostat a publicat statistica cu privire la preturile platite pentru energie electrica si gaze naturale de consumatorii casnici si non casnici din cadrul Uniunii…

S-a prelungit plafonarea prețurilor la energie și gaze

17:36, 28.03.2024 - Guvernul menține mecanismul de plafonare a prețurilor la energie si gaze pana in primavara anului 2025, pentru ca populația, dar și companiile, in calitate de consumatori finali, sa ramana in continuare protejați fața de volatilitatea de pe piața energiei și gazelor naturale, in actualele condiții de…

Burduja: Actuala schema de compensare/plafonare a asigurat romanilor al patrulea cel mai ieftin gaz si UE si a cincea cea mai ieftina energie electrica. Optimizam schema si luam in calcul scaderile de pe piata

12:00, 28.03.2024 - ”Actuala schema de compensare/plafonare a asigurat romanilor al patrulea cel mai ieftin gaz si UE si a cincea cea mai ieftina energie electrica.(..) Prin propuneea de azi, optimizam aceasta schema si luam in calcul scaderile de pe piata la energie electrica si gaze naturale”, a anuntat ministrul Energiei…

Care este specia ideala de porc pentru piața din Romania

12:30, 27.03.2024 - Consumul de carne de porc este dezechilibrat in Romania, unde exista cerere mare pentru ceafa, iar un producator local va avea pierderi daca nu are acces la alte piețe unde sa vanda piesele din animal care aici nu se cauta, a declarat, la conferința de lansare a G4Food, Tiberiu Abraham, director de…

(AUDIO) Prețul mierii a scazut la jumatate, pe fondul importurilor din Ucraina, atrag atenția asociațiile din domeniu

17:06, 07.03.2024 - Piața mierii de albine din Romania este inundata de produse venite din Ucraina, spun producatorii romani. Din acest motiv Asociația Apicultorilor Profesioniști atrage atenția ca prețul mierii convenționale poliflora a scazut aproape la jumatate pe fondul importurilor masive din țara vecina. Dupa doi…

Schimbare importanta pentru toți clienții Hidroelectrica! Cum se transmite indexul pentru luna februarie

11:36, 22.02.2024 - Hidroelectrica, unul dintre cei mai importanți furnizori de energie electrica din Romania, aduce o schimbare semnificativa pentru toți clienții sai in ceea ce privește transmiterea indexului pentru luna februarie. Aceasta modificare importanta vine cu detalii esențiale referitoare la perioada de raportare…

Cat costa la inceputul anului 2024 un kilogram de cireșe? A devenit comparabil cu gramul de aur!

10:35, 20.02.2024 - Deși sunt inca in extrasezon, cireșele par a fi noul lux al piețelor locale! Ciresele au devenit un lux, iar comerciantii iși evalueaza marfa la preturi exorbitante de pana la 250 de lei pe kilogram in piețele din Romania! Aceste fructe, aduse de pe alte continente, sunt vandute in piete chiar si la…

Cutremur pe piața imobiliara din Romania: Au 'inghețat' autorizațiile de construire

12:10, 01.02.2024 - Piața construcțiilor rezidențiale s-a contractat in 2023, fiind emise doar 34.646 autorizatii de construire, in scadere cu 20,6%, arata datele INS publicate joi.Trendul descendent s-a remarcat in toate regiunile: Bucuresti-Ilfov (-1648 autorizatii), Sud-Muntenia (-1575), Nord-Vest (-1499), Vest (-1062),…


Ce parere ai despre aceasta stire?