Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(AUDIO) Prețul mierii a scăzut la jumătate, pe fondul importurilor din Ucraina, atrag atenția asociațiile din domeniu

Publicat:
(AUDIO) Prețul mierii a scăzut la jumătate, pe fondul importurilor din Ucraina, atrag atenția asociațiile din domeniu

Piața mierii de albine din Romania este inundata de produse venite din Ucraina, spun producatorii romani. Din acest motiv Asociația Apicultorilor Profesioniști atrage atenția ca prețul mierii convenționale poliflora a scazut aproape la jumatate pe fondul importurilor masive din țara vecina. Dupa doi in care apicultorii nu au primit nimic Guvernul acorda un ajutor de minimis de 5 euro pe familia de albine. are detalii despre subiect: Consumul redus de miere pe plan intern și prețul scazut practicat de producatorii ucrainieni, care sunt scutiți de anumite impozite și taxe pentru produsele…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol si foto: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piața berii din Romania a continuat sa scada anul trecut pe fondul majorarii accizei și al conflictului din Ucraina

17:46, 02.04.2024 - Piata berii din Romania a continuat sa scada si in 2023, ajungand la un volum de 15 milioane de hectolitri, cu 5% mai mic raportat la anul anterior, pe fondul majorarii accizei, care s-a reflectat in preturi, si al acutizarii conflictului din Ucraina, ce pune presiune pe furnizarea de materii prime…

Cum se explica prețurile negative la energie

07:55, 01.04.2024 - Piața energetica din Romania s-a confruntat duminica, 31 martie, cu o situație excepționala, cu prețuri negative in anumite intervale orare pe piața bursiera spot. Este o situație rar intalnita pana acum, in care producatorii de energie sunt platiți pentru a-și evacua surplusul de electricitate pe care…

Asociația apicultorilor din Buzau: Pretul mierii a scazut la jumatate pe fondul importurilor din Ucraina

00:11, 07.03.2024 - Pretul mierii conventionale poliflora a scazut la aproape jumatate pe fondul importurilor din Ucraina, atrage atentia Asociatia Apicultorilor Profesionisti, in contextul in care Directia pentru Agricultura Judeteana (DAJ) Buzau a anuntat o schema de sprijin financiar pentru compensarea partiala a pierderilor…

Guvernul vrea sa modifice sistemul de plafonare pentru consumul de electricitate și gaze. Ce se intampla cu tarifele dupa 1 aprilie?

19:30, 29.02.2024 - Potrivit draftului consultat de Economedia , mecanismul de plafonare a prețurilor finale pentru consumarorii casnici și noncasnici de energie electrica și gaze va fi prelungit cu un an, pana la data de 31 martie 2026, dar unele prevederi vor fi modificate. - toți consumatorii non-casnici de energie…

Guvernul vrea sa modifice sistemul de plafonare pentru consumul de electricitate și gaze. Ce se intampla cu tarifele dupa 1 aprilie?

23:31, 28.02.2024 - Potrivit draftului consultat de Economedia , mecanismul de plafonare a prețurilor finale pentru consumarorii casnici și noncasnici de energie electrica și gaze va fi prelungit cu un an, pana la data de 31 martie 2026, dar unele prevederi vor fi modificate. - toți consumatorii non-casnici de energie…

Ministrul Agriculturii dezvaluie amploarea loviturii incasate de fermierii romani: Prețul a scazut la jumatate dupa 'invazia' cerealelor din Ucraina

22:15, 04.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat ca piata de cereale s-a dezechilibrat dupa inceperea razboiului din Ucraina si a precizat ca un kilogram de grau era inainte de 1,8 lei si acum este de 0,9 lei.Florin Barbu a fost intrebat duminica, la Antena 3 CNN, cat a pierdut agricultura romaneasca…

Mesajul lui Iohannis pentru fermierii romani: Nu a fost afectata piata romaneasca de produsele care doar tranziteaza Romania

11:30, 01.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, ca fermierii romani – care protesteaza de mai multe saptamani – au aceleasi probleme ca fermierii din alte tari, fiind vorba despre lucruri stabilite in 2020, dar de la care an de an s-au acordat derogari. 2024 ar fi primul an fara derogari,…

Piața imobiliara din Romania in 2023 / In prima jumatate a anului tranzacțiile au scazut, iar in a doua parte a anului au crescut

09:35, 31.01.2024 - Numarul de tranzacții imobiliare a scazut cu 10% la nivel național in 2023. Brașov a devenit principala piața imobiliara dupa București dupa ce a depașit Timiș, in timp ce Cluj a ramas pe locul patru, scrie Patru Pereți


Ce parere ai despre aceasta stire?