Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furnalul care a turnat piese pentru Turnul Eiffel, devastat. Ce ascunde cuptorul de două secole VIDEO

Publicat:

O legenda spune ca la Furnalul din Govajdia, județul Hunedoara, au fost fabricate piese de fonta pentru . Furnalul ajuns monument istoric a rezistat vreme de doua secole, insa oaspeții sai continua sa ii provoace distrugeri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Edi Iordanescu, devastat dupa accidentarea lui Moruțan! A stat toata noaptea pe telefoane: „E o lovitura grea”

11:31, 24.04.2024 - Accidentarile incep sa șubrezeasca deja lotul Romaniei. Dupa, Vladimir Screciu și George Pușcaș, aseara, mijlocașul Olimpiu Moruțan (24 ani) a parasit pe targa terenul, pe finalul meciului lui Ankaragucu cu Besiktaș. Vestea a venit ca un șoc pentru selecționerul Romaniei. Surse federale susțin ca Edward…

12 migranți descoperiți in lazi pentru piese auto in vama Nadlac II

19:35, 04.04.2024 - 12 migranți din Sri Lanka care voiau sa treaca ilegal granița in Ungaria au fost descoperiți joi in Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II, ascunși in lazi pentru piese auto transportate de o autoutilitara.

Un mare turn al unei cetați dacice a ajuns de nerecunoscut. A fost devastat de forțele naturii in ultimii ani VIDEO

03:11, 25.03.2024 - Ruinele celor mai impunatoare turnuri dacice din Hunedoara au ajuns de nerecunoscut. Au fost vitale pentru apararea cetaților dacice, insa aproape doua milenii mai tarziu nu mai pot fi aparate de distrugerile provocate de natura și de oameni.

Sicriul unei domnițe din Castelul Corvinilor ascunde o poveste stranie. Sfarșitul tragic al tinerei | VIDEO FOTO

05:55, 24.03.2024 - O sala din Castelul Corvinilor adapostește un sicriu, in care s-ar afla scheletul unei domnițe. Locul a pastrat povestea cutremuratoare a unei foste locatare a castelului medieval din Hunedoara.

Vezi aici furtun de ventilație și alte piese industriale, de la tehnovest

09:16, 13.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Printre cele mai folosite produse in diversele ramuri industriale se numara cu siguranța și consumabilele industriale. Pe de alta parte, componentele hidraulice și cele pneumatice sunt și ele solicitate de catre clienți, deoarece se intampla ca acestea sa mai și…

VIDEO / Yny Sebi, inca doua piese noi

00:05, 19.02.2024 - O relație incheiata cu ambiția de a trece mai departe rapid și o declarație de dragoste moderna sunt temele abordate de Yny Sebi in cele mai noi piese lansate pentru fanii muzicii trap și nu numai. Ambele melodii beneficiaza și de videoclipuri sugestive, semn ca trapper-ul a inceput cu bine acest an,…

Blocul muncitoresc din munți inghițit de padure. Locul straniu din apropierea unui fost mare furnal VIDEO

23:05, 01.02.2024 - Un bloc muncitoresc parasit in munții Hunedoarei a ramas locul emblematic al industriei miniere și metalurgice de pe valea Govajdiei din Hunedoara. In apropierea sa, furnalul din Govajdia a fost lasat și el in ruina.

Rau legendar din Romania, extrem de poluat. Localnicii au aruncat tone de gunoaie pe maluri VIDEO

23:06, 28.01.2024 - Tone de gunoaie și deșeuri provenite din demolari au fost aruncate in mai multe locuri pe malurile raului Strei din Hunedoara. Gropile de gunoi inființate de localnici au devastat una dintre apele legendare ale Romaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?