Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 37. Adevărul sfâșietor iese la iveală: “Tu nu ești om!”

Publicat:

Adevarul iese la suprafața, impreuna cu detalii surprinzatoare ale unor evenimente petrecute cu ani in urma, intr-un nou episod “Fructul oprit”, pe care Antena 1 il va difuza in aceasta seara de la ora...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a spus Anghel Damian cand a vazut-o prima data pe Theo Rose. Adevarul a ieșit la iveala: „Iți dadeai seama din acele imprejurari”

13:26, 20.05.2024 - In urma cu aproximativ doi ani, Theo Rose și Anghel Damian erau surprinși impreuna de paparazzi, iar atunci s-a aflat ca ei formeaza un cuplu. Chiar daca intreaga țara știa ca regizorul are o relație cu Lia Bugnar, iar cantareața se iubește cu Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Marin de la Antena 1, cei…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 18 din sezonul 3. Ana Bodea prezinta casa Vornicu: „E camera mea preferata”

23:00, 16.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

S-a aflat adevarul despre Gigi Becali! Interdictia primita de latifundiarul din Pipera. Totul a iesit la iveala

09:00, 24.04.2024 - S-a aflat adevarul despre Gigi Becali! Interdictia primita de catre latifundiarul din Pipera este una extrem de dura.Gigi Becali si-ar fi dorit o revenire in stil mare, odata cu  titlul care este din ce in ce mai aproape de FCSB.Vezi AICI interdictia incasata de catre Gigi Becali...

Alexandru Ciucu, prima reacție dupa ce s-a spus ca ar fi avut amanta timp de 11 ani. Și Alina Sorescu a rabufnit: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine”

09:40, 20.04.2024 - Dupa ce s-a zvonit ca Alexandru Ciucu ar fi avut o amanta pe care ar fi ținut-o ascunsa timp de 11 ani, celebrul creator de moda a avut o prima reacție. Și Alina Sorescu, inca soția sa in acte, a avut cate ceva de spus in aceasta situație.Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins cand o lua pe Oana Vladescu…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 13, sezonul 2. Cristian Neacșu: „Primul meu job a fost sa vand apa plata!”

19:30, 12.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 7, sezonul 2, din 31 martie. Gioni reunește trupa Lucky Boys intr-o noua varianta

01:06, 01.04.2024 - In al șaptelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni merge la Dan Bursuc pentru sfaturi, dar și cum trupa Lucky Boys s-a reunit. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?