Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a spus că ar fi avut amantă timp de 11 ani. Și Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine”

Publicat:
Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a spus că ar fi avut amantă timp de 11 ani. Și Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine”

Dupa ce s-a zvonit ca ar fi avut o amanta pe care ar fi ținut-o ascunsa timp de 11 ani, celebrul creator de moda a avut o prima reacție. Și Alina Sorescu, inca soția sa in acte, a avut cate ceva de spus in aceasta situație.Recent, a fost surprins cand o lua pe de la aeroport și au mers impreuna acasa la el, unde designerul a locuit cu Alina Sorescu. Se pare ca a mai ieșit la intalnire cu Oana in urma cu 11 ani, in anul 2013, atunci cand era deja casatorit de 4 ani cu artista. este vedeta de televiziune, ea a fost coprezentatoare…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa o noapte de cazare in apartamentul de 5 stele, pe care Mihai Traistariu l-a cumparat recent la malul marii. „De la 1 iunie va fi gata”

17:45, 17.04.2024 - Mihai Traistariu a facut o noua investitie in afacerea cu locuințe de la malul marii. De data asta, interpretul a luat o decizie importanta. Cantarețul a luat decizia de a-și mai cumpara un apartament dar de aceasta data unul de lux.Mihai Traistariu a cumparat un apartament de cinci stele, pentru care…

Acces Direct. Soțul Maricicai, adevarul despre episodul de infidelitate dintre ea și verișorul lui: „Unde ai fost alaltaseara?”. Femeia ar mai fi plecat de acasa

18:10, 12.04.2024 - Mielu, soțul Maricicai, are o alta versiune a poveștii fața de partenera lui, asta dupa ce a surprins-o pe ea impreuna cu verișorul lui. Femeia se apara, in continuare, și spune ca nu este nimic adevarat și ca de fapt, Mielu ar fi fost agresiv cu ea.

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Telefoanele „mici” continua sa creasca: Samsung ar putea livra Galaxy S25 cu un ecran mai mare

12:10, 18.03.2024 - Asistam pe an ce trece la dispariția telefoanelor performante mici. Recent, ASUS a inlocuit modelul ZenFone 10, cu ecran de 5,8” cu un model Ultra cu ecran de 6,78”, iar Apple se zvonește ca va trece pe generația urmatoare la ecran de 6,3” pe modelul Pro de baza . Se pare ca și Samsung merge in aceeași…

Oana Roman și-a dorit ca Marius Elisei sa iși gaseasca pe altcineva: „O alta victima careia sa-i aplice același scenariu”

16:55, 09.03.2024 - Oana Roman a fost invitata la podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre casnicia pe care a avut-o cu Marius Elisei, dar și ce sfat de neuitat i-a dat mama ei. Vedeta susține ca și-a dorit din tot sufletul ca tatal fiicei sale sa iși gaseasca pe altcineva.Dupa o casnicie de 10 ani, Oana Roman…

Carmen de la Salciua, reacție dupa ce s-a spus ca este insarcinata! Artista a clarificat zvonurile: ”La momentul potrivit...” / VIDEO

09:15, 08.02.2024 - Carmen de la Salciua a reacționat dur, dupa ce fanii au spus despre ea ca este insarcinata. Artista a aparut intr-un fragment din urmatorul ei videoclip, iar urmaritorii au trecut la concluzii. Citind comentariile, artista a decis sa clarifice situația și sa spuna care este adevarul.


Ce parere ai despre aceasta stire?