Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Friptură din carne de miel și legume

Publicat:

Cum gatești sous-vide? Pentru friptura din carne de miel și legume va trebuie o pulpa de miel, cartofi, morcov, ceapa, usturoi, piper negru macinat și timp pentru a o pregati. Rețeta se face intr-o tehnica noua, mai simpla, sous-vide. Practic, alimentele se gatesc in vid intr-o punga, iar temperatura la care se pregatește poate fi controlata mai ușor. Chiar daca pare greu de realizat, pentru aceasta rețeta nu va trebuie echipamente speciale. Metoda a fost inventata in Franța acum aproape o jumatate de secol, iar la acea vreme sous-vide a fost considerata cea mai buna tehnica de gatit și asta pentru…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medic: Dupa ce te infometezi in perioada postului, mananci un ou, nu 20

14:41, 04.05.2024 - Dr. Doru Negru, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, a explicat intr-un interviu acordat News.ro cum ar trebui sa mancam de sarbatori astfel incat sa nu ne punem in pericol sanatatea. Este vorba despre cantitatea de alimente pe care o consumam, cantitate care ar trebui sa fie proportionala…

Unde trebuie asezati cozonacii in cuptorul electric pentru a nu se arde. Temperatura ideala, asa nu se vor rumeni

09:30, 01.05.2024 - Mai este foarte puțin pana la sarbatorile pascale, iar gospodinele se gandesc deja la bunatațile pe care le vor pune pe masa de Paște pentru cei dragi. Cum este de așteptat, cozonacii sunt nelipsiți. Insa pentru ca ei sa iasa perfecți, este important procesul de coacere, dar și unde trebuie asezati…

Rețeta secreta a Savetei Bogdan de drob de miel pentru Paște. Cu ce inroșește ouale, de fapt, metoda veche de la care nu se abate EXCLUSIV

17:21, 29.04.2024 - Saveta Bogdan, vestita solista de muzica populara, este pasionata nu numai de muzica, ci și de gatit. Ne-a oferit rețeta ei de drob de miel. Recunoaște ca se abate de la rețeta clasica, adaugand ingredientele ei preferate care fac diferența. Ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și cu ce coloreaza…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

FOTO: A invațat sa prepare clatite uriașe in Dublin, iar acum ii rasfața pe bistrițeni cu ele, in Centrul Vechi

17:25, 28.02.2024 - A studiat Teologie Pastorala la București, canta la pian și chitara și a muncit o perioada in construcții, in Dublin, Irlanda, alaturi de tatal lui. Seara, cand se intorcea acasa de la munca, traversa centrul capitalei și analiza modul in care se preparau clatite uriașe, pas cu pas, la un local. Apoi…

Scumpiri la carnea de miel pentru Paște

16:41, 27.02.2024 - Prețul unui kilogram de carne de miel a crescut deja, comparativ cu aceeași perioada din 2023, iar fermierii romani preconizeaza noi scumpiri, pana la Paște. Un kilogram de miel viu costa, in 2023, circa 20 de lei, iar acum s-a scumpit cu 15% și este de așteptat sa mai creasca pana la Paște. „Acum,…


Ce parere ai despre aceasta stire?