Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Friptură din carne de miel și legume

Publicat:

Cum gatești sous-vide? Pentru friptura din carne de miel și legume va trebuie o pulpa de miel, cartofi, morcov, ceapa, usturoi, piper negru macinat și timp pentru a o pregati. Rețeta se face intr-o tehnica noua, mai simpla, sous-vide. Practic, alimentele se gatesc in vid intr-o punga, iar temperatura la care se pregatește poate fi controlata mai ușor. Chiar daca pare greu de realizat, pentru aceasta rețeta nu va trebuie echipamente speciale. Metoda a fost inventata in Franța acum aproape o jumatate de secol, iar la acea vreme sous-vide a fost considerata cea mai buna tehnica de gatit și asta pentru…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obiceiul de consum care ar reduce prețul alimentelor in Uniunea Europeana. 95% din mancarea aruncata la gunoi in Romania provine din mediul urban

10:05, 11.05.2024 - Risipa alimentara a devenit una dintre problemele capitale ale societaților dezvoltate. Conform Eurostat, aproximativ 59 de milioane de tone de alimente au fost irosite in Uniunea Europeana in 2020. Practic, fiecare locuitor din țarile membre ale UE arunca la gunoi intr-un singur an cantitatea de 131…

Reteta manastireasca de cozonac de Paste. Asa il prepara maicutele din Moldova

17:55, 02.05.2024 - Mai sunt cateva zile pana la Paște, iar gospodinele sunt toi cu pregatirile pentru masa de Paște. Acest desert are nevoie de multa indemanare și respectarea unor pași importanți. Maicutele din Moldova au o rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Ele pastreaza cu sfintenie obiceiurile stravechi, moștenite…

Unde trebuie asezati cozonacii in cuptorul electric pentru a nu se arde. Temperatura ideala, asa nu se vor rumeni

09:30, 01.05.2024 - Mai este foarte puțin pana la sarbatorile pascale, iar gospodinele se gandesc deja la bunatațile pe care le vor pune pe masa de Paște pentru cei dragi. Cum este de așteptat, cozonacii sunt nelipsiți. Insa pentru ca ei sa iasa perfecți, este important procesul de coacere, dar și unde trebuie asezati…

In ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Ingredientul care ii da un gust deosebit

12:55, 30.04.2024 - Este ingredientul vedeta al meselor de Paște, deloc simplu de preparat. Pentru a te asigura ca oferi familiei și musafirilor un adevarat rasfaț culinar, trebuie sa ții cont de un sfat de aur. Afla in ce sa marinezi carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Un truc ce va face furori la […] The post…

Rețeta secreta a Savetei Bogdan de drob de miel pentru Paște. Cu ce inroșește ouale, de fapt, metoda veche de la care nu se abate EXCLUSIV

17:21, 29.04.2024 - Saveta Bogdan, vestita solista de muzica populara, este pasionata nu numai de muzica, ci și de gatit. Ne-a oferit rețeta ei de drob de miel. Recunoaște ca se abate de la rețeta clasica, adaugand ingredientele ei preferate care fac diferența. Ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și cu ce coloreaza…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Progonoza pe 4 saptamani. ANM anunța temperaturi peste cele normale pana la Paște.

14:50, 07.04.2024 - Astfel, in saptamana 8 - 15 aprilie, valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, iar cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile nordice, potrivit Agerpres.In saptamana 15…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?