Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fratele Mădălinei Manole, propunere pentru Petru Mircea la 12 ani de la moartea cântăreței. Ce i-a transmis fostului soț al artistei: ”Dacă faci asta, renunț”

Publicat:

De 12 ani, vrea sa se faca dreptate in cazul morții surorii sale, Marian considerand ca vinovat moral e chiar , cel care i-a fost soț artistei. Pe 14 iulie se implinesc 12 ani de la moartea cantareței, iar i-a facut o propunere fostului sau cumnat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Ce a postat Aryna Sabalenka, dupa moartea fostului ei iubit. Postarea care i-a copleșit pe fani: „Este o tragedie” / FOTO

09:50, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka trece prin momente cumplite, dupa moartea iubitului sau. Konstantin Koltsov, partenerul jucatoarei de tenis a incetat din viața la 42 de ani. Iata ce mesaj a transmis sportiva de performanța pentru fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins, care a murit la Miami, in timp ce…

Cat de mare a crescut fiul cantareței Theo Rose și al lui Anghel Damian. Baiețelul artistei are 9 luni / FOTO

23:50, 20.03.2024 - Theo Rose se bucura zilnic de creșterea și educația micuțului Sasha Ioan. Fiul celebrei cantarețe are acum 9 luni, iar ea este foarte mandra de el. Iata cat de mare a crescut baiatul artistei și al lui Anghel Damian!

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.

Nicolae Ciuca, Nicușor Halici, Cristi Misaila, Marian Oprișan și mulți alții au transmis mesaje de condoleanțe la moartea prematura a președintelui CJ Vrancea

14:05, 17.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma, s-a stins din viața in dimineața zilei de sambata, 17 februarie 2024, la varsta de doar 46 de ani. Tragica veste a șocat intreaga comunitate din Vrancea și pe toți cei care i-au fost aproape, prieteni, colegi, colaboratori. Nicolae Ciuca, presedintele…

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Mama Laurei Stoica, la 18 ani de la moartea artistei: „Acolo unde este ea, nu e lumea ca aici”

17:45, 08.02.2024 - Pe 9 martie 2024 se implinesc 18 ani de cand Laura Stoica a murit, impreuna cu logodnicul ei, Cristian Margescu, intr-un cumplit accident rutier. Mama artistei se pregatește sa o comemoreze, potrivit Click!.


Ce parere ai despre aceasta stire?