Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța: Șefa portofoliului educației va cere companiei producătoare ca Pokémon Go să nu funcționeze în școlile franceze

Publicat:

Șefa portofoliului educației din Franța, Najat Vallaud-Belkacem, va cere companiei care produce jocul sa faca demersurile necesare pentru a ține departe faimoasele creaturi virtuale de școlile de pe teritoriul stratului francez, scrie Arstechnica.com.

Cu prilejul unei conferințe de presa, Vallaud-Belkacem a anunțat ca se va întâlni curând cu reprezentanții firmei Niantic, cu sediul în California, pentru a le cere sa modifice jocul astfel încât sa fie ocolite școlile din Franța.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ruptura istorica in Europa: relațiile germano-franceze se deterioreaza galopant pe fondul rivalitaților militare (Bloomberg)

00:01, 16.05.2024 - Relațiile dintre Germania și Franța se deterioreaza din cauza rivalitații dintre Germania și Franța pentru conducerea militara in Europa, pe fondul investițiilor tot mai mari ale Germaniei in aparare, dezvaluie Bloomberg.

Cutremur in sectorul bancar! Macron nu exclude vanzarea unor banci franceze catre rivale europene

09:45, 14.05.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron considera ca sectorul bancar european are nevoie de o consolidare mai mare, chiar daca asta inseamna ca o banca majora din Franta va fi cumparata de o rivala europeana, a spus el intr-un interviu acordat luni Bloomberg, transmite Reuters, conform news.ro.

Mesaj controversat al unui fost ministru al Educației: „Poți trai mai bine in Romania și Moldova decat la vest de Budapesta”

17:36, 05.05.2024 - Daniel Funeriu, fost ministrul al Educației, a starnit o controversa afirmand ca in acest moment, cu același efort, poți trai mai bine in Romania sau Republica Moldova decat la vest de Budapesta. Fostul ministru traiește in Franța. Economic, intelectual, cultural și, o sa radeți... medical.

Fascinația Keno: o privire asupra variantelor internaționale

15:05, 02.05.2024 -   Keno este un joc de noroc popular in intreaga lume, cu o istorie care se intinde pe mii de ani. Jocul este simplu, dar captivant, și este cunoscut pentru posibilitațile sale vaste de caștig. In acest articol, vom explora variantele Keno din șase țari diferite: Cehia, Polonia, Franța, Slovacia, Grecia…

OpenAI publica e-mailurile lui Elon Musk. „Suntem triști ca s-a ajuns la asta”

08:41, 07.03.2024 - OpenAi a publicat e-mailurile trimise cu Elon Musk. Gestul acestora vine ca raspuns in urma acțiunilor legale inițiate de miliardar impotriva companiei ChatGPT, pe care o acuza ca s-a indepartat de la scopul inițial. Acțiunea legala inițiata de Elon Musk a starnit un val de reacții, mai ales, in contextul…

Fashion bullying, despre violența produsa de branduri, vestimentație și felul in care aratam. Școlile romanești au nevoie de uniforma?

16:05, 29.02.2024 - Citesc o știre: Uniforma va deveni obligatorie in toate școlile din Franța, din anul 2026, pentru a reduce inegalitatea. Problema „ținutei unice”, sau a uniformei, in școli, a facut obiectul unor dezbateri in ultimele luni in Franța. Citeam aceasta știre cand ma documentam pe tema bullyingului in școli…

Pesticidele din fructe, la cote alarmante

23:05, 22.02.2024 - Aproape doua treimi din fructe (73,1%) si aproape jumatate din legume (45,8%) neecologice contineau cel putin un reziduu de pesticide in perioada 2017-2021, potrivit unui studiu realizat de Generations futures publicat joi, la mai putin de o luna de la anuntarea intreruperii planului Ecophyto in Franta.…


Ce parere ai despre aceasta stire?