Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Francezii se mândresc cu coniacul vechi de câţiva ani, românii cu vinarsul de 28 de ani

Publicat:

Coniac, brandy sau vinars? Care e mai bun? Un specialist va distinge doar calitatea, aroma, culoarea, buchetul bauturii, nu numele. Iar romanii se pot lauda cu un vinars – coniac de cea mai buna calitate! Diferenta este ca bautura noastra chiar are „pe bune” vechimea inscrisa pe eticheta, aceasta si la un pret decent in comparatie cu un coniac de o varsta asemanatoare dar „de nume”.
Vinarsul nu este o bautura usor de realizat. Necesita distilare, dar mai ales ani de „dospit”, de stat in butoaie de calitate, din lemn de calitate, din care isi va lua aroma si culoarea.
„Vinars-ul sta…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Sanatații lanseaza consultarea de piața pentru proiectarea, construcția și dotarea „Centrului de Excelența pentru Diagnosticare și Tratament cu Protonoterapie”

12:20, 10.05.2024 - La doar 10 zile de la semnarea Ordinului de Ministru prin care se inființeaza Grupul tehnic de lucru pentru construirea Centrului National de Protonoterapie in valoare de 70 de milioane de euro, Ministerul Sanatații lanseaza etapa de consultare de piața pentru serviciile integrate: proiectare, execuție…

In premiera, Centrul pentru Protonoterapie, in consultare de piața, anunța Ministerul Sanatații

18:15, 09.05.2024 - Consultarea de piața pentru proiectarea, construcția și dotarea ”Centrului de Excelența pentru Diagnosticare și Tratament cu Protonoterapie”, singurul din sud-estul Europei, a fost lansata, a anunțat, joi,  Ministerul Sanatații. Este pentru prima data cand protonoterapia va putea fi facuta in țara noastra.…

Comisia Europeana ar urma sa dea in judecata Germania pentru ca a perceput vecinilor sai o taxa suplimentara pentru cumpararea de gaze din depozitele sale

06:55, 18.04.2024 - Sursele au spus ca procesul, cunoscut ca o procedura de incalcare a dreptului comunitar, ar putea fi lansat inca din urmatoarele zile. Tax germana este o mostenire a crizei energetice europene care a atins apogeul in 2022, dupa ce Moscova a redus fluxurile de gaze catre Europa si o explozie subacvatica…

Asociatul Fortaletza Management SRL, din Constanta, a schimbat obiectul de activitate al societatii Intermonte SRL

10:05, 28.03.2024 - Obiectul de activitate al societatii Intermonte SRL a fost radiat. Societatea va desfasura mai multe activitati secundare. Intermonte SRL este detinuta de Fortaletza Management SRL, din Constanta, si Jose Antonio Perez Vicente. SC Fortaletza Management SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Constanta,…

Procedura noua, cu prevederi concise. O lupta constanta impotriva violentei in scoli

15:10, 26.03.2024 - Resurse educaționale, polițiști, profesori, inspectori școlari efort comun pentru reducerea fenomenului care a luat amploare La Centrul Cultural ”Ion Manu” din Otopeni a avut loc, saptamana trecuta, o noua intalnire a directorilor de unitați de invațamant ilfovene cu reprezentanți ai poliției județene…

The Body Shop va deschide un nou magazin in Romania

08:10, 15.03.2024 - The Body Shop are succes! Reprezentanții The Body Shop anunța ca datorita rezultatele bune obținute pe piața din Romania, in luna aprilie este programata deschiderea unui nou magazin in Palas Iași, tot sub conceptul de Workshop Experience. Retailerul a transmis ca și alte deschideri sunt planificate…

(video) Romania construiește cel mai mare oraș NATO din sud-estul Europei, la Constanța: Va investi 2,5 miliarde de euro

11:35, 14.03.2024 - Baza aeriana americana de la Mihail Kogalniceanu, județul Constanța, Romania, se va transforma intr-un adevarat oraș dupa o investiție guvernamentala de aproape 2,5 miliarde de euro, transmit stirileprotv.ro.

Lupta pentru viitoarele „superculturi” ale Europei. Marile corporații vor sa domine piața agricola cu noile soiuri modificate genetic

08:05, 11.02.2024 - O noua generație de semințe modificate genetic create prin tehnologii precum CRISPR-Cas9, numite noile tehnici genomice, au fost prezentate drept o soluție pentru ameliorarea impactului crizei climatice asupra agriculturii, scrie Politico. Perspectiva unor „superculturi” brevetabile atarna greu asupra…


Ce parere ai despre aceasta stire?