Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotogalerie. Incendiu de vegetație fără precedent în California: 13.000 de oameni au fost evacuați

Publicat:

, cosmarul incendiilor de vegetatie pare fara sfarsit. Pompierii au reusit sa stinga trei dintre cele 21 de focare din nordul statului. Sunt, insa, rezultate modeste, fiindca flacarile inainteaza rapid, din cauza vegetatiei uscate si a vantului puternic.

„Cand am plecat, am luat cu noi doar periuta de dinti si animalele”, este marturia unuia dintre cei 13.000 de oameni care au fugit din calea flacarilor.

Acum, barbatul si familia lui s-au intors acasa. Mai precis, in locul in care se ridica in urma cu cateva zile locuinta, din care a ramas doar un morman de cenusa.

„Trebuie…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic in Mehedinți. Depozitul unei fabrici a fost cuprins de flacari

09:55, 15.05.2024 - Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineața la un depozit de lemne al unei fabrici din județul Mehedinți. Flacarile au curpins intreaga cladire și se manifesta pe o suprafața extinsa. Pompierii au intervenit rapid cu o autospeciala de stingere.

Inca un incendiu de vegetație astazi! Pompierii au stins flacarile!

21:20, 09.04.2024 - Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești au intervenit in aceasta seara pentru stingerea unui incendiu care a cuprins vegetația uscata din apropierea strazii Cetații din localitatea Florești. Stingerea flacarilor a fost realizata imediat de catre echipajul operativ, fiind impiedicata propagarea…

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.

Incendiu foarte puternic la o fabrica: intervin pompierii din doua județe

07:15, 02.04.2024 - Un incendiu a izbucnit in noaptea de luni spre marți la o fabrica de mobila din județul Caraș-Severin. Flacarile s-au extins pe o suprafața de peste 2000 mp. La fața locului intervin pompieri din județele Caraș-Severin și Timiș. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența „Semenic"…

Incendiu puternic la o fabrica din Bacau. Pompierii au intervenit de urgența / FOTO

17:55, 28.03.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrica din Bacau. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 300 de metri, iar cladirile din jur puteau fi in pericol. Pompierii sosiți la fața locului au reușit sa stinga, fara sa existe nicio victima.

Incendiu devastator in „inima” Bucurestiului. Focul a cuprins o mie de metri patrați, in Delta Vacaresti! (VIDEO)

16:30, 20.03.2024 - Un incendiu foarte puternic a izbucnit, miercuri dupa amiaza, in Delta Vacaresti. Pompierii ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit la fata locului cu sase autospeciale, pentru a stinge flacarile. S-au deplasat urgent sase autospeciale ale ISU Bucuresti-Ilfov, insa flacarile s-au extins pe mai bine de o mie…

Incendiu puternic in Delta Vacaresti. Flacarile s-au extins pe 1.000 de metri patrați / FOTO

15:25, 20.03.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in Delta Vacarești in aceasta dupa-amiaza. Pompierii ISU București-Ilfov intervin in aceste momente cu 11 autospeciale de stingere. 1.000 de metri patrați sunt afectați și exista pericol de propagare.

Incendiu puternic in Delta Neajlovului! Pompierii se lupta de ore bune cu flacarile / FOTO

21:35, 02.03.2024 - Un puternic incendiu a izbucnit in Delta Neajlovului! Potrivit primelor informații, pompierii se lupta de ore bune ca flacarile care au cuprins o suprafata de aproximativ 50 de hectare, in localitatea Budeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?