Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Sora Monicăi Gabor se scaldă în lux! Oare cine e bărbatul misterios care o răsfaţă?

Publicat:

Se stie deja ca arata bine si duce o viata luxoasa, dar oare care este barbatul care i-a sucit mintile? Aceasta primeste cadouri foarte frumoase, in special florile iubirii. Oare cand va veni momentul cand va face aceasta publica relatia pe care o are?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic, misterios inainte de partida cu Dinamo, decisiva pentru „caini”: „Observ ca se tot vorbește. Exista anumite suspiciuni” + „M-a deranjat modalitatea in care am fost dat la o parte”

20:25, 10.05.2024 - Mircea Rednic a susținut o conferința de presa inaintea partidei cu Dinamo, decisiva pentru „caini” in ceea ce privește salvarea de la retrogradare. „Puriul” a lasat de ințeles faptul ca va folosi cea mai buna echipa pe „Arcul de Triumf” și ca nu exista nici un fel de presiune la adresa sa. ...

„Una dintre cele mai mari enigme”: Arheologi amatori au descoperit un obiect roman misterios „complet unic”

07:05, 01.05.2024 - Arheologii amatori din Anglia au dezgropat unul dintre cele mai mari dodecaedre descoperite vreodata, insa modul in care aceste obiecte erau folosite ramane „unul dintre cele mai mari mistere din arheologie”, potrivit CNN.

Cerc misterios in iarba, descoperit de un ghid montan din Buzau. Explicația științifica

14:06, 08.04.2024 - Un cerc format in iarba, postat de un ghid turistic din Munții Buzaului, starnește curiozitatea internauților. Autorul fotografiei explica fenomenul, cunoscut in toata lumea ca „cerc al vrajitoarelor”.

Star Matinal. Ramona Gabor a facut terapie in Romania! Sora Monicai Gabor, supusa unor ritualuri / VIDEO

11:40, 01.04.2024 - Ramona Gabor traiește o viața de vis in Dubai, dar se pare ca acest lucru nu a fost suficient pentru ea, pentru a fi fericita. Sora Monicai Gabor a facut terapie, iar Romania a fost locul unde și-a gasit liniștea! Iata la ce ritualuri a fost supusa!

Vremea ne rasfața cu o zi de primavara: Cer senin și temperaturi placute ne așteapta astazi

07:15, 29.03.2024 - Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin. Temperaturile vor atinge un maxim de 19.6 grade Celsius și un minim de 9.3 grade Celsius.

Melania Trump da de ințeles ca va reveni in campania electorala la brațul lui Trump, cu un mesaj misterios: „Stați pe recepție”

22:00, 20.03.2024 - Melania Trump a avut o apariție publica rara, marți, alaturi de soțul ei, pentru a vota la primarele prezidențiale republicane din Florida. Dupa ce nu a mai fost vazuta alaturi de Donald Trump vreme indelungata, fosta prima doamna a transmis un mesaj misterios reporterilor, indicand o potențiala revenire…

Incendiu misterios la aeroportul din Soci, in apropierea caruia Putin deține un palat și o cabana de schi VIDEO

15:15, 14.03.2024 - Un incendiu misterios a izbucnit miercuri la aeroportul din Soci, stațiune balneara de la Marea Neagra in apropierea careia liderul autoritar rus Vladimir Putin deține un palat și o cabana de schi.

Anunt misterios despre Printul William

14:20, 27.02.2024 - Printul William trebuia sa participe, marti, la o ceremonie comemorativa la Castelul Windsor. Insa mostenitorul tronului britanic a fost nevoit sa isi anuleze aparitia din „motive personale”, a anuntat Palatul Kensington intr-un comunicat. Printul de Wales trebuia sa participe la un omagiu adus nasului…


Ce parere ai despre aceasta stire?