Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / S-au călărit în pat şi d-abia s-au mai putut abţine! Flacăra iubirii lor este din ce în ce mai puternică în casa „Mireasă pentru fiul meu“

Publicat:

In casa „Mireasa pentru fiul meu“ se intampla mereu cate ceva care starneste atentia tuturor. De data aceasta nu este vorba despre vreo fuga sau altceva, ci este vorba despre incalcarea regulii 25. Imagini interzise!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Flacara olimpica a plecat din Grecia spre Franța » Imagini de la festivitatea speciala din portul Pireu

14:05, 27.04.2024 - La ora 07.50 in portul Pireu, un felinar ce poarta flacara olimpica din 2024 a pornit din Grecia catre Franța pe o nava cu vele din secolul al XIX-lea. Acesta va traversa Marea Mediterana și va ajunge in 12 zile in orașul-port sudic Marsilia. +1 FOTO De pe stadionul antic al Olympiei, o ștafeta de purtatori…

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Moment de fericire in Familia Regala! Este vorba despre Regele Charles si Regina Camilla. Imagini rare cu cei doi

17:30, 09.04.2024 - Familia regala britanica trece prin momente dificile, dupa ce s-a aflat public ca Regele Charles și nora lui, Kate Middleton, sufera de cancer. Suveranul și-a anulat majoritatea indatoririlor regale, pana ce starea de sanatate ii va permite. Pe de alta parte, puțini știu ca pe 9 aprilie s-au implinit…

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!

Power Couple Romania, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementa la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

20:50, 11.03.2024 - Lino Golden a avut o reacție vehementa la streategiile de votare atunci cand s-a reintors in vila din Malta, dupa eliminare. Artistul nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume in ediția 16 din Power Couple Romania, de pe 11 martie 2024.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!


Ce parere ai despre aceasta stire?