Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Pasiunile secrete ale Anamariei Ferentz. A pus ochii şi mâna pe un bărbat minunat

Publicat:

nu se plictiseste deloc in America! Cand nu are concerte, adora sa calatoreasca si sa descopere locuri noi din tara care a "adoptat-o" de ceva timp incoace.

Atunci cand nu calatoreste, Ferentz se declara pasionata de tenis si snowboarding. Tenisul i-a intrat la suflet inca din copilarie, indragostita fiind de si . Acum a pus insa ochii pe... ! Dar i-a cunoscut recent si pe , si , carora le doreste sa se bucure de performante majore pe terenul de tenis.


"Alte pasiuni, in afara…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Cosac surprinde: „Romania poate deveni si campioana mondiala“

10:16, 16.04.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, luni, ca echipa Romaniei de Billie Jean King Cup are potentialul de a deveni campioana mondiala. Pentru a castiga turneul din noiembrie, Romania trebuie sa beneficieze de prezenta unor jucatoare precum Simona Halep, Sorana Cirstea sau…

Planul lui Horia Tecau pentru turneul final al Billie Jean King Cup - Cum ar putea arata echipa Romaniei la Sevilla

09:10, 16.04.2024 - ​Romania a ajuns in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, iar planurile pentru competiția din Sevilla sunt mari. George Cosac, președintele FRT, spune ca Horia Tecau va incerca sa le aduca sub tricolor pe Simona Halep și Sorana Cirstea.

Nu știi ce sa ii cumperi iubitei de Paște? Iata 5 tipuri de mascara, pentru un cadou practic și util!

16:30, 01.04.2024 - Ești in cautarea unui cadou de Paște pentru iubita ta? Ei bine, daca vrei sa o surprinzi cu o alegere inspirata, opteaza pentru produsele mascara! Formulele inovatoare o vor cuceri cu siguranța! In culori precum albastrul electric sau negrul intens, acestea transforma genele femeilor intr-un spectacol…

Așteptarile lui Horia Tecau dupa ce Simona Halep și-a anunțat revenirea in echipa Romaniei de Billie Jean King Cup

10:40, 27.03.2024 - Revenita in tenis cu ocazia WTA Miami, Simona Halep a anunțat ca va face din nou parte din echipa Romaniei de Billie Jean King Cup. Horia Tecau, antrenorul fetelor noastre, este de parere ca nivelul va crește odata cu revenirea Simonei la echipa.

Simona Halep, intalnire de taina la Miami cu Horia Tecau! Propunerea neașteptata facuta de sportiv: “Ea a acceptat imediat”

16:00, 20.03.2024 - Simona Halep a revenit marți seara pe teren, la Miami, dupa o pauza de 18 luni! Inainte de meciul cu Paula Badosa, pe care a și pierdut-o, tenismena s-a intalnit, in secret, cu Horia Tecau! CITEȘTE AICI CE I-APROPUS TENISMENUL!

Simona Halep, prim pas spre Jocurile Olimpice » Convocata in echipa de Billie Jean King Cup a Romaniei: cand și impotriva cui joaca „tricolorele”

18:30, 15.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a fost convocata in echipa de Billie Jean King Cup a Romaniei pentru duelul cu Ucraina. Meciurile din barajul de calificare in grupa principala sunt programate pe 12 și 13 aprilie. Horia Tecau, capitanul nejucator al echipei de Billie Jean King Cup a Romaniei, a convocat-o pe…

Apariție-surpriza la Miami » Simona Halep, pe teren alaturi de o alta jucatoare din Romania

10:10, 15.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) se pregatește sa revina pe teren la Miami Open, competiție care incepe pe 19 martie. Jucatoarea din Romania e deja in SUA, unde se pregatește pentru primul meci dupa un an și jumatate, iar acolo s-a intalnit cu Ana Bogdan (31 de ani, 68 WTA). Cele doua jucatoare au facut o poza…

Horia Tecau, varianta de antrenor pentru Simona Halep: „Se vor intalni in America și vor stabili calendarul competițional”

16:05, 14.03.2024 - Horia Tecau (39 de ani) este vazut de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, drept varianta ideala de antrenor pentru Simona Halep (32 de ani). Cosac a spus ca Tecau și Halep se vor intalni in Statele Unite, unde sportiva va participa la Miami Open. Oficialul FRT susține ca cei doi vor…


Ce parere ai despre aceasta stire?