Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / O mamă din showbiz a pozat într-o ipostază incendiară. Părea că s-a cumințit, dar pozele vorbesc de la sine

Publicat:

  este cunoscuta pentru aparițiile sale excentrice și lipsite de inhibiții. Daca de ceva timp parea ca s-a "cumințit" și a evitat sa mai apara în ipostaze indecente, se pare ca "Pantera neagra" din showbiz-ul românesc a revenit la vechile obiceiuri.
Chiar daca are un copil, acest lucru nu o oprește pe Alina sa își etaleze formele de brazilianca pe rețelele de socializare. Bruneta și-a aratat corpul "tunat" și s-a mândrit cu implanurile ei fesiere, dar și cu silicoanele.

Parerile internauților au variat.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Alina, ipostaza induioșatoare alaturi de fiul ei. Cat de mult a crescut Heracles și cum s-a lasat pozat

13:21, 31.05.2024 - Un membru din familia Alinei a publicat o imagine induioșatoare cu tanara și baiețelul ei pe rețelele sociale. Postarea femeii a atras rapid atenția oamenilor din mediul online. Iata cat de mult a crescut Heracles, fiul celor doi concurenți Mireasa, sezonul 5.

Babs ii face „concurența” lui Dorian Popa? Cum și-a amenajat curtea Claudia Iosif. Bruneta și-a dorit și piscina / FOTO

20:40, 21.04.2024 - Babs pare ca și-a schimbat viața complet de cand nu mai formeaza un cuplu cu Dorian Popa. Claudia Iosif a anunțat, in urma cu cateva luni, ca iși deschide propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și s-a ocupat și de amenajarea curții.

Andreea Marin, in cea mai senzuala ipostaza. A slabit spectaculos, iar acum a pozat asa: „Frumoasa femeie”

12:30, 09.04.2024 - Vedeta a trecut printr-o transformare fizica spectaculoasa, iar acum se mandrește cu rezultatele, profitand din plin de fiecare ocazie ce se ivește. Andreea Marin a facut furori recent cu cele mai noi imagini publicate in mediul online. Este printre cele mai senzuale ipostaze in care a fost vazuta pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?