Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Monica Tatoiu, în costum de baie! LEGĂTURA NEŞTIUTĂ dintre ea şi iubita lui Cristi Boureanu

Publicat:

Proaspat întoarsa dintr-o vacanta de neuitat în Caraibe, a dezvaluit în cadrul unui interviu care e legatura dintre ea si , iubita lui . Prezentatorul emisiunii "Rai da' buni", , a fost surprins de declaratia facuta de femeia de afaceri.

a marturisit ca îi da meditatii iubitei omului de afaceri si au petrecut clipe frumoase în vacanta din Caraibe, din care vedeta s-a întors chiar astazi.

"Eu ma ocup cu educarea fetelor care vor sa devina femei destepte. Da, îi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legatura neștiuta dintre Liviu Varciu și Andreea Perju. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare in prezent

15:46, 26.04.2024 - Liviu Varciu și Andreea Perju sunt colegi de platou, insa intre ei exista o legatura neștiuta. Se pare ca actrița il cunoaște pe artist de foarte mulți ani, chiar din „frageda sa adolescența”.

Video - Monica Tatoiu a fost amenințata de soțul ei cu divorțul: Eu candidez la Primaria Sectorului 1

17:00, 25.03.2024 - Monica Tatoiu anunța ca va candida la Primaria Sectorului 1. Femeia de afaceri a promis ca va dormi in Primaria Sectorului 1, dupa ce va caștiga alegerile. Monica Tatoiu spune ca a fost curtata de mai multe partide, insa a decis sa nu dea curs invitației. Femeia de afaceri e in proces cu actualul edil…

Vacanța de Vedeta. Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Motivul pentru care prezentatorul TV nu s-a relaxat la maxim in calatorie / VIDEO

10:55, 25.02.2024 - Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Din ce motiv nu s-a putut bucura celebrul prezentator TV de o astfel de experiența. Iata de ce nu s-a relaxat. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Cine este iubita lui Virgil Ianțu. La 53 de ani, prezentatorul TV se bucura de o relație foarte reușita

11:05, 21.02.2024 - Toata lumea il cunoaște pe Virgil Ianțu, insa nu mulți știu cine este iubita lui. La frumoasa varsta de 53 de ani, prezentatorul TV se bucura de o relație foarte reușita. Iata cine este și cum arata soția lui!

Star Magazin. Monica Tatoiu se opereaza de urgența! Cu ce probleme se confrunta femeia de afaceri: „Nu vreau sa vina nimeni cu mine!” / VIDEO

16:00, 07.02.2024 - Monica Tatoiu se opereaza de urgența! In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, vedeta a vorbit despre problemele de sanatate cu care se confrunta. Iata ce a pațit femeia de afaceri!

Șerban Huidu, declarații despre educația copiilor lui. Ce pasiuni au Mircea și Rareș, care nu au aparut niciodata la TV

15:25, 05.02.2024 - Șerban Huidu a rupt tacerea și a facut declarații neașteptate despre viața lui de familie, despre copiii lui. Prezentatorul de la „Cronica Carcotașilor” vorbește foarte rar despre baieții lui, pe care nu i-a aratat niciodata la TV. Dincolo de cariera lui pe micul ecran, Șerban Huidu este casatorit cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?