Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Măcelul pădurii din Parcul Dendrologic Simeria. Sute de copaci sunt tăiaţi în rezervaţia naturală

Publicat:

Sute de arbori din Parcul Dendrologic Simeria au fost marcati pentru a fi taiati in urmatoarea perioada, spre nemultumirea iubitorilor de natura.

De zilele trecute, accesul intr-una din zonele rezervatiei naturale a fost restrictionat, totusi, un hunedorean a reusit sa fotografieze ceea ce, sustine el, este un adevarat dezastru ecologic.

„Eu abia astazi (n.r.. luni) am aflat despre aceste taieri. Noi nu am fost instiintati despre ele, de reprezentantii parcului”, a declarat, pentru adevarul.ro, primarul Simeriei, .

, custodele Arboretumului,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

La pas, prin rai. Locul care a devenit „cel mai frumos cadou de nunta de pe Valea Muresului”

13:15, 30.04.2024 - Ai nevoie de doar cateva momente ca sa te rupi de larma lumii si sa pasesti, ca printr-un portal fermecat, pe taramul unde culorile si miresmele sunt in plin recital de primavara. Pana si conacul impunator de odinioara adauga locului un farmec aparte cu chipul lui alb brazdat de ridurile vremurilor.…

S-a stins din viata profesorul universitar doctor Viorel Puiu Paun, personalitate marcanta in domeniul fizicii si matematicii.

13:25, 08.04.2024 - Cercetarea romaneasca a pierdut o personalitate marcanta in domeniul fizicii si matematicii. Profesorul universitar doctor Viorel Puiu Paun, de la Universitatea Politehnica Bucuresti si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a trecut la cele vesnice, informeaza Ministerul Cercetarii,…

N-ai vazut așa ceva! Un castor pe trecerea pentru pietoni din Turda!

22:06, 04.04.2024 - Un castor a fost fotografiat azi-dimineața, in timp ce trecerea pe la trecerea pentru pietoni din zona Parcului central, de langa podul Arieșului, inainte de sensul giratoriu din Piața Romana. ”Azi dimineața trecea un castor pe trecerea de pietoni de pe pod, inainte de sens. Mi s-a parut foarte draguț…

(video) Ciolacu: Susțin unirea Republicii Moldova cu Romania. Ca se va face in interiorul UE, ca vom gasi alta cale

14:05, 04.04.2024 - Premierul roman, Marcel Ciolacu, a declarat ca susține unirea Republicii Moldova cu Romania. „Istoria a facut o nedreptate. Eu nu pot schimba trecutul, iar prezentul e o consecința a trecutului. Ce pot eu face, e sa cladim viitorul impreuna”, a declarat Ciolacu intr-un interviu pentru presa de peste…

Horticultura SA, in pierdere in primele luni de la preluarea a doua cimitire din Timișoara. Explicațiile companiei

14:10, 03.04.2024 - Roxana Iliescu, consiliera locala PRO Romania la Timișoara, atrage atenția ca, in primele cinci luni de cand a preluat activitatea de administrare a cimitirelor din Calea Șagului și de pe Rusu Șirianu, societatea Horticultura a ieșit pe pierdere. Reprezentanții societații nu neaga acest lucru, dar dau…

Marcel Ciolacu a primit-o pe Maia Sandu la Palatul Victoria: Foarte bucuros sa reconfirm sprijinul ferm al Romaniei pentru parcursul european al Republicii Moldova

12:05, 05.03.2024 -  ”Foarte bucuros sa ma intalnesc cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, din nou si sa reconfirm sprijinul ferm al Romaniei pentru parcursul european al Republicii Moldova”, a fost mesajul premierului pe X. ”Istoria noastra comuna si relatiile noastre fratesti sunt un catalizator puternic si…

Romania a inceput sa emita primele obligatiuni verzi. Proiectele care vor primi finanțare

16:30, 15.02.2024 - Romania a lansat, joi, prima sa emisiune de obligatiuni verzi, o masura care era asteptata de mult si vizeaza diversificarea bazei de investitori in contextul cererii in crestere pentru obligatiunile verzi, anunta Reuters.

VIDEO - FOTO | Locul din Romania in care tot mai mulți turiști prefera sa mearga: Istoria satului cu 1000 de pivnițe

17:46, 14.02.2024 - Primele urme de locuințe umane din zona provin din epoca de piatra. Cu toate acestea, majoritatea obiectelor arheologice provin din epoca de bronz. In centrul catunului se afla un drum plin de pivnițe care au fost construite pe dealuri, iar din acest motiv este numit ”Satul celor 1.000 de pivnițe”.…


Ce parere ai despre aceasta stire?