Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Îți vine să crezi că e POLIȚISTĂ?! Vezi unde lucrează!

Publicat:

O politista sexy din New York prinde hoti in timpul zilei, iar noaptea isi arata formele, lucrand part-time ca model de lenjerie intima.

este ofiter de politie in , potrivit site-ului guvernului si castiga 143.000 de dolari pe an. Politista isi completeaza veniturile lucrand ca model de lenjerie intima atunci can programul ii permite, relateaza .

Pe contul ei de Instagram, unde isi promoveaza activitatea secundara, Samantha este urmarita de 110.000…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristian Claudiu Birsan: -se lucreaza un parc industrial care va aduce firme

18:30, 29.04.2024 - Alatura-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:  https://www.youtube.com/channel/UCug9dNJcNSA875dabXtIr3g/join Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede link cu informatiile video de pe canal. Facebook: …

Cantareața Pink și-a intrerupt un concert la Sydney dupa ce o fana a intrat in travaliu. „Este emoționant. Chiar nu știu ce sa spun”

13:15, 11.02.2024 - Concertul lui Pink de la Sydney, Australia, a avut parte de un eveniment neașteptat cand o fana a intrat in travaliu in timpul spectacolului, scrie NBC News. Artista a intrerupt concertul și a felicitat-o pe proaspata mama.O inregistrare video postata pe rețelele de socializare a surprins momentul in…


Ce parere ai despre aceasta stire?