Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO // Întrega Franţă este ULUITĂ! Viitoarea primă doamnă, mai bătrână cu 25 de ani decât preşedintele: ”La 17 ani mi-a spus că voi fi soţia lui”

Publicat:

, in varsta de 39 de ani, a intalnit-o pe sotia lui, , pe cand aceasta ii era profesoara de teatru, scrie , iar la 17 ani i-a promis ca o va lua de sotie. Povestea de dragoste atipica ce a uimit presa franceza. a intalnit-o pe pe cand era un pusti de 15 ani, iar doi ani mai tarziu acesta i-a facut o promisiune ...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Macron a infuriat Washingtonul cu declarațiile despre trimiterea de trupe in Ucraina (Bloomberg)

16:25, 27.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron i-a infuriat pe oficialii americani cu declarațiile sale despre posibila desfașurare a trupelor straine in Ucraina, deoarece se tem ca o astfel de mișcare ar putea duce la o ciocnire cu Rusia noteaza Bloomberg cu referire la o sursa familiarizata cu discuțiile dintre…

Marea Britanie, in șoc dupa ce prințesa Kate a anunțat ca are cancer

08:25, 23.03.2024 - Dupa saptamani de zvonuri si speculatii, Marea Britanie este in stare de soc inca de vineri, 22 martie, dupa ce  printesa Kate a dezvaluit ca sufera de cancer . Numeroase persoane saluta deja curajul foarte popularei sotii a mostenitorului tronului, comenteaza AFP.Familia regala britanica se afla intr-o…

Macron denunta "informatiile false" conform carora sotia sa, Brigitte, ar fi o femeie transgender

06:50, 09.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri "informatiile false si scenariile inventate", invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP.

Macron denunța zvonurile de pe internet ca soția lui ar fi transgender

20:16, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat, vineri, „informatiile false si scenariile inventate”, invocand zvonurile de pe rețelele sociale conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Emmanuel Macron vrea ca dreptul la avort sa fie garantat in Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene

17:05, 08.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat vineri la Paris, in cadrul ceremoniei de sigilare a dreptului la avort in Constituția Franței, ca vrea ca Uniunea Europeana sa garanteze dreptul la avort in Carta drepturilor fundamentale, informeaza Reuters.

Macron: Nu exista „nicio limita'” si nici „linie rosie” pentru sprijinul Frantei pentru Ucraina

19:00, 07.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a afirmat joi ca nu exista „nicio limita” si nici „linie rosie” in ceea ce priveste sprijinul Frantei pentru Ucraina, potrivit sefilor partidelor politice pe care i-a primit joi, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Casa Alba: Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii

07:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Joe Biden, presedintele SUA, s-a intalnit cu sotia si fiica lui Aleksei Navalnii. El a anuntat sanctiuni „majore” pentru Rusia VIDEO

07:30, 23.02.2024 - Departe de ochii presei, Joe Biden, presedintele SUA, a avut joi, in California, o intalnire cu sotia, Yulia, si cu fiica, Dasha, ale opozantului rus Aleksei Navalnii, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Casei Albe.


Ce parere ai despre aceasta stire?