Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Incendiu la un terminal de gaz din Rusia: Localnicii spun că au auzit o dronă și explozii

Publicat:
(foto) Incendiu la un terminal de gaz din Rusia: Localnicii spun că au auzit o dronă și explozii

Un terminal de gaz lichefiat din portul Ust-Luga de la rusa a fost afectat de un incendiu, a anuntat duminica guvernatorul regional, transmit AFP si Reuters, preluate de digi24.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia afirma ca Ucraina a incercat din nou sa atace o centrala nucleara cu o drona

17:41, 08.04.2024 - Rusia a declarat ca Ucraina a pus in pericol securitatea nucleara europeana prin atacarea centralei nucleare Zaporizhzhia, controlata de Rusia, cu o drona care a fost doborata deasupra unui reactor, scrie Reuters. Ucraina a negat ca se afla in spatele unei serii de atacuri cu drone asupra centralei…

Rusia califica drept provocare atacul cu drona de la o baza militara din Transnistria

15:15, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept o provocare atacul cu drona comis vineri asupra unei baze militare din Transnistria, regiune separatista prorusa din Republica Moldova, si a cerut o ancheta, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Atac cu drona in Transnistria - Rusia denunța o provocare

15:15, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept o provocare atacul cu drona comis vineri asupra unei baze militare din Transnistria, regiune separatista prorusa din Republica Moldova, si a cerut o ancheta, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Germania crede ca Rusia ar fi responsabila de intreuperile GPS din Marea Baltica

19:40, 04.04.2024 - Este „foarte probabil” ca in spatele unor serii de perturbari care afecteaza navigația GPS in regiunea baltica sa fie Rusia, a declarat joi Ministerul german al Apararii, indicand exclava Kaliningrad ca sursa a problemei, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

Dupa amenințarea cu razboiul nuclear, Vladimir Putin scoate la teste un submarin nuclear

14:05, 13.03.2024 - Submarinul rusesc de mare adancime cu propulsie nucleara AS-31, cunoscut sub pseudonimul Loșarik, va ieși la teste in iunie sau iulie, dupa mai mulți ani de reparații, a anunțat miercuri agenția de știri de stat TASS, citand o sursa militara anonima, potrivit Reuters.„Reparațiile Loșharik sunt aproape…

Rușii susțin ca ucrainenii au atacat Crimeea cu 38 de drone și ca le-au distrus pe toate. Explozii puternice in portul Feodosia

08:01, 03.03.2024 - Ucraina a lansat 38 de drone asupra Peninsulei Crimeea duminica dimineata, a transmis Ministerul rus al Apararii, care a anunțat ca toate au fost distruse. Pe retelele sociale din Ucraina si Rusia au aparut relatari privind explozii puternice in portul Feodosia, potrivit Reuters.

VIDEO | Ucrainenii au atacat cu drone cel mai mare producator de oțel din Rusia

22:05, 24.02.2024 - Ucraina revendica sambata, la marcarea a doi ani de la invazia rusa, un atac cu drona vizand o otelarie importanta in Rusia, relateaza AFP și news.ro. Autoritatile ruse au anuntat un incendiu la o instalatie siderurgica la Novolipetk (NLMK ), in regiunea Lipetk (vest).Imagini postate pe retele…

Incendiu la o rafinarie din Rusia dupa un atac cu drone. Localnicii din Volgograd spun ca au auzit doua explozii

12:15, 03.02.2024 - Un incendiu a afectat sambata o rafinarie importanta din regiunea Volgograd, in sud-vestul Rusiei, dupa un atac cu drona atribuit Ucrainei, a declarat un oficial local, scrie AFP, preluata de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?