Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Franţa, vicecampioana olimpică şi mondială, a învins România la EuroBasket 2015

Publicat:

Nationala Romaniei a intalnit duminica seara Franta, in Sala Olimpia din Timisoara. Tricolorele veneau dupa doua infrangeri in fata Muntenegrului si Ucrainei, iar un rezultat bun in fata vicecampioanei mondiale si olimpice ar fi reprezentat o mare surpriza.

Desi a jucat curajos si chiar si-a dominat in unele parti adversarul, conducand pe tabela la pauza mare (40-37) Romania a pierdut in fata Cocosului galic, scor final 76-67.

si au fost cele mai bune jucatoare ale Romaniei, ambele cu 14 puncte. De partea cealalta, si-a ajutat echipa…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Germania va finanța achiziția a 180.000 de obuze pentru Ucraina, inițiativa a Cehiei. In total vor fi cumparate 800.000

19:35, 02.04.2024 - Guvernul german va contribui cu 576 de milioane de euro la initiativa gestionata de Republica Ceha pentru achizitionarea din afara Uniunii Europene a circa 800.000 de obuze care sa fie livrate Ucrainei, informeaza marti AFP, preluata de Agerpres.

Moldova va disputa un meci cu Ucraina pe stadionul Zimbru: Cand va avea loc

10:10, 08.03.2024 - Federația Moldoveneasca de Fotbal a ajuns la un acord cu forul similar din Ucraina pentru disputarea unui meci de verificare dintre reprezentativele Moldovei și Ucrainei. Partida este programata pentru 11 iunie curent, pe stadionul Zimbru din capitala. Ora de disputare a meciului va fi anunțata ulterior.

Naționala Moldovei va disputa un meci cu Ucraina pe stadionul Zimbru: Cand va avea loc

10:05, 08.03.2024 - Federația Moldoveneasca de Fotbal a ajuns la un acord cu forul similar din Ucraina pentru disputarea unui meci de verificare dintre reprezentativele Moldovei și Ucrainei. Partida este programata pentru 11 iunie curent, pe stadionul Zimbru din capitala. Ora de disputare a meciului va fi anunțata ulterior.

Lituania se va alatura planului ceh prin care sa fie crescut stocul de artilerie al Ucrainei

07:10, 05.03.2024 - Lituania va susține inițiativa Cehiei de a achiziționa muniție de artilerie pentru Ucraina, care se confrunta cu agresiunea Rusiei de peste doi ani, conform informațiilor furnizate de dpa și citate de Agerpres. Premierul lituanian, Ingrida Simonyte, a exprimat angajamentul țarii sale in acest sens intr-o…

Europa schimba strategia in razboiul din Ucraina: propunerea Cehiei are sprijin masiv

09:10, 27.02.2024 - Mai multe tari europene, printre care si Franta, sunt de acord cu achizitionarea de catre UE de munitie produsa in afara Europei pentru a sprijini in continuare efortul de razboi al Ucrainei, au declarat luni, la Paris, participantii la o intalnire dedicata sustinerii Kievului, transmite AFP, informeaza…

Escaladeaza 'micul razboi' dintre Polonia și Ucraina: ucrainenii se uita cu groaza la imagini/ VIDEO

07:05, 26.02.2024 - Aproximativ 160 de tone de cereale ucrainene au fost distruse intr-o gara poloneza, pe fondul protestelor ample ale fermierilor, in ceea ce un inalt oficial ucrainean a declarat duminica a fost un act de ”impunitate si iresponsabilitate”, transmite Reuters. Fermierii polonezi care protesteaza in…

Imagini cu dezastrul din Avdiivka, orașul ucrainean aflat acum sub controlul rușilor dupa intense batalii

16:15, 19.02.2024 - Orașul Avdiivka din estul Ucrainei, capturat de ruși dupa retragerea forțelor ucrainene, este acum o ruina. Zona a fost supusa unora dintre cele mai aprige batalii de la inceputul razboiului, iar imaginile surprinse de la fața locului arata, intre altele, blocuri complet distruse și drumuri presarate…


Ce parere ai despre aceasta stire?