Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Fotomodelul cu care ar fi mai bine să nu te pui: are centură în Muay Thai și Jiu Jitsu!

Publicat:

e fotomodel la Victoria's Secret, alaturi de modele renumete ca , sau . Tanara in varsta de 26 de ani are forme de invidiat, insa impune și respect, fiind o practicanta de și , doua dintre cele mai dure forme de arte marțiale. De altfel, ea a și luptat in MMA, insa acum se remarca mai mult datorita pictorialelor superbe in care iși dezvaluie corpul.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campionul Andrei Cristian Florian, felicitat de președintele CJ Salaj

16:30, 31.05.2024 - Președintele Consiliului Județean Salaj, Dinu Iancu-Salajanu, a primit, vineri, 31 mai, vizita pugilistului Andrei Cristian Florian, care a caștigat, recent, centura IBA International Super Middleweight. Sportivul salajean și-a trecut in palmares acest important titlu, dupa ce a caștigat prin knock-out…

Cum a aparut pe internet Ronald Gavril, dupa ce a caștigat centura WBC. Ipostaza emoționanta, Anamaria Prodan i-a stat alaturi

22:00, 18.05.2024 - Ronald Gavril tocmai a marcat o noua victorie impotriva mexicanului Carlos Gallego Montijo. La meci a fost prezenta și Anamaria Prodan. Cum au aparut cei doi pe rețelele de socializare dupa victoria sportivului, aflați in randurile urmatoare. Gestul lui Ronald Gavril pentru Anamaria Prodan dupa ce a…

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Flavius Biea, din nou castigator acasa, cu ocazia galei BFC 4. Centura IBA, aparata in fata columbianului Perez (foto)

00:01, 28.04.2024 - Flavius Biea si-a pastrat fara mari emotii centura IBA la categoria mijlocie, pusa la bataie sambata seara in sala „Constantin Jude”. Adversarul din Columbia, Darleys Perez, nu a facut fata nici doua runde pugilistului timisorean si a abandonat lupta la finele rundei 2. Victoria lui Biea (34 de ani)…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!


Ce parere ai despre aceasta stire?