Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Fiul lui Adrian Mutu a împlinit 9 luni! Cu cine seamnănă mai mult micuţul Tiago

Publicat:

Baietelul lui a implinit varsta de 9 luni, iar familia il sarbatoreste cu mare drag. s-a facut baiat mare si deja incepe sa semene din ce in ce mai mult cu tatal sau celebru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mutu, imagini de colecție alaturi de Cristiano Ronaldo! Sportivul i-a facut o surpriza fiului sau: „Visul s-a implinit” / FOTO

10:25, 18.05.2024 - Adrian Mutu a postat imagini de colecție alaturi de fiul sau și Cristiano Ronaldo! Sportivul a reușit sa ii faca o surpriza baiatului sau, Tiago, cu ocazia zilei de naștere. Ba chiar mai mult, au obținut și un autograf de la celebrul fotbalist. Emoții mari in Arabia Saudita.

Adrian Mutu, intalnire cu Cristiano Ronaldo la Riad: I-am promis lui Tiago

19:36, 17.05.2024 - Fostul international Adrian Mutu s-a intalnit cu starul portughez Cristiano Ronaldo la Riad si urmeaza sa asiste la meciul Al Nassr – A Hilal, din campionatul Arabiei Saudite, potrivit news.roMutu este la Riad alaturi de fiul sau Tiago.

Imagini rare cu baiețelul lui Ștefan Banica jr. și al Laviniei Pirva. Alexandru a implinit 5 ani: „Nu știu cand a crescut”

09:36, 16.05.2024 - Baiețelul lui Ștefan Banica jr. și al Laviniei Pirva a implinit 5 ani pe 13 mai. Cu aceasta ocazie, Alexandru s-a bucurat de o petrecere surpriza cu tort, unde au fost invitați toți prietenii lui, printre care și fetițele Andreei Balan. In mai 2019, Ștefan Banica jr a devenit tata pentru a treia oara.…

Ce legatura exista intre Adrian Mutu și Roberto Cavalli: „Mi-a distrus restaurantul”. In ce scandal a fost implicat antrenorul

17:30, 13.04.2024 - Roberto Cavalli s-a stins din viața vineri, 12 aprilie 2024, la varsta de 83 de ani. Un detaliu pe care puțini il știau despre regretatul creator de moda este ca acesta avea o legatura speciala cu Adrian Mutu.

Adrian Mutu, aparat de un fost campion cu CFR Cluj dupa dezastrul din Cupa Romaniei: „Ce vina are antrenorul?”

20:20, 03.04.2024 - ​CFR Cluj a fost eliminata marți din Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut rușinos impotriva celor de la Corvinul Hunedoara, scor 4-0. Meciul a dus la demisia lui Adrian Mutu, care nu a putut suporta rușinea rezultatului din Cupa.

Adrian Mutu, concluzii dupa al doilea meci fara succes pentru CFR Cluj - Obiectiv surprinzator anunțat de antrenorul ardelenilor

23:20, 29.03.2024 - CFR Cluj pierde teren in lupta pentru titlu in SuperLiga Romaniei, dupa ce a remizat in deplasare la Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 1-1. La finalul partidei, Adi Mutu a surprins și a anunțat care este obiectivul echipei pentru acest sezon.

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Prieten al lui Adrian Mutu, reținut de procurori cu o zi inainte de nunta!

14:45, 10.03.2024 - Procurorii DIICOT au reținut un barbat despre care in presa se vehiculeaza ca ar fi un apropiat al fostului fotbalist Adrian Mutu. Ba chiar ca ar fi finul acestuia. Alex Mihailescu, cunoscut in Pitesti drept „Alex Copil Batran”, un prieten apropiat al lui Adrian Mutu, a fost retinut de catre procurorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?