Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Despărţire-şoc în showbiz! Actorii Diane Kruger şi Joshua Jackson au decis să meargă pe drumuri separate

Publicat:

Dupa 10 ani de iubire, actrita germana Diane Kruger si actorul canadian au decis sa spuna "STOP"! Cei doi s-au despartit, iar de vina pentru aceasta decizie care a luat prin surprindere pe toata lumea ar fi , care ar fi calcat strâmb.

Potrivit presei de peste hotare, ar avea o idila cu actorul american , cel care a avut o relatie de cinci ani, între 1998 si 2003.

"Diane Kruger si au decis sa se desparta si sa ramâna prieteni.", a anuntat purtatorul lor de cuvânt pentru…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicușor Dan, dupa ce PSD și PNL au decis sa mearga separat la București: Decizie grea pentru mafia imobiliara

10:55, 23.04.2024 - Nicușor Dan a avut o reacție ironica dupa ce PSD și PNL au decis sa-l retraga pe Catalin Cirstoiu si sa susțina candidați diferiți la alegerile pentru Primaria Capitalei. ”Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanțeze?”, a scris edilul pe Facebook.

Coaliția a decis Candidați și Liste separate la București

01:30, 23.04.2024 - Dupa ore și ore de discuții și negocieri Coaliția PSD PNL a decis retragerea candidaturii lui Catalin Carstoiu și depuneri de candidaturi separate la funcția de primar general al Capitalei. La fel și liste separate de consilieri pentru Consiliul General al Municipiului București.

Divorț neașteptat in showbiz! Au decis sa se separe, dupa 20 de ani de relatie și trei copii / FOTO

17:00, 06.04.2024 - Intr-un șocant anunț pentru lumea showbiz-ului, unul dintre cele mai longevive cupluri din industrie a decis sa puna punct unei relații de 20 de ani, intr-un divorț neașteptat. Aceasta decizie a fost luata in ciuda faptului ca cei doi parteneri au imparțit numeroase momente memorabile impreuna și au…

Desparțire șoc in showbiz! CRBL și soția lui, Elena, divorțeaza: „Am ajuns la concluzia ca este mai bine”

19:05, 05.04.2024 - Cu o surpriza neașteptata pentru fanii lor, CRBL și Elena, au facut publica decizia lor de a urma drumuri separate in viața, anunțand divorțul lor printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, noteaza click.ro. Decizia de a merge pe drumuri separate nu a fost una ușoara, ci rezultatul…

Despartire neasteptata in showbiz-ul din Romania. Doua vedete si-au spus „Ramas bun!” fara ca nimeni sa afle: „Am vrut o pauza”

19:15, 31.03.2024 - Despartire neasteptata din showbiz-ul autohton! Aurora și Sandel Mihai traiesc o poveste de iubire de mai bine de 28 de ani, dar relația lor nu a fost ferita de probleme. Cei doi și-au spus adio, fara ca nimeni sa afle! Iata marturisirile fara perdea! Aurora și Sandel Mihai au fost desparțiți doi ani…

Visul frumos s-a terminat pentru aceasta vedeta din showbiz. S-au desparțit brusc dupa doar 6 luni de relație

12:15, 28.03.2024 - Desparțire neașteptata in lumea vedetelor. Dupa o relație de doar o jumatate de an, au ales sa iși spuna adio. Pareau foarte apropiați și toata lumea ii admira, dar au mers pe drumuri diferite. Ce i-a determinat sa faca acest pas. Desparțire șocanta in lumea vedetelor Unul dintre cele mai controversate…

Desparțire neașteptata! Dupa 6 ani de relație, au ales sa mearga pe drumuri diferite: „Poate o sa ne reimpacam” / VIDEO

16:40, 04.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Desparțire neașteptata! Dupa 6 ani de relație, cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite. Iata ce le-au transmis fanilor lor de pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?