Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Descoperiri şocante în cimitirul din Târgu Ocna. Foşti deţinuţi politic, înhumaţi în gropi comune

Publicat:

a deschis dosar penal. Sapaturile efectuate in cimitirul din au avut ca obiectiv cautarea, descoperirea si recuperarea ramasitelor pamantesti ale detinutilor politic decedati in penitenciarul din localitate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperiri șocante intr-o comuna din Cluj. Caprior captiv și arme letale confiscate intr-o razie a poliției

19:21, 29.04.2024 - Poliția din Cluj a descoperit cazuri de nerespectare a legislației in domeniul vanatorii și al armelor in comuna Cuzdrioara. In data de 27 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Armata israeliana neaga acuzațiile ca ar fi ingropat cadavre ale unor palestinieni in gropi comune

23:55, 23.04.2024 - Armata israeliana a negat marti acuzatiile palestiniene “neintemeiate” potrivit carora ar fi ingropat cadavre ale unor palestinieni in gropi comune in incinta unui spital din Fasia Gaza, afirmand ca a dezgropat si apoi a ingropat din nou corpuri in cautarea celor ale ostaticilor, relateaza AFP si dpa,…

ONU cere ancheta dupa descoperirea unor gropi comune in Fașia Gaza: "Victimele au fost ingropate adanc si acoperite cu deșeuri”

18:31, 23.04.2024 - ONU a cerut marti o ancheta internationala dupa descoperirea unor gropi comune cu palestinieni uciși, in principalele doua spitale din Fasia Gaza, subliniind necesitatea unei anchete independente in fata actualului "climat de impunitate".

Aproximativ 200 de cadavre au fost exhumate din gropi comune la Spitalul Nasser de la Khan Yunis

23:35, 22.04.2024 - Apararea civila a Fasiei Gaza a declarat luni pentru AFP ca a exhumat in ultimele trei zile aproximativ 200 de cadavre ale unor persoane ucise si ingropate de fortele israeliene in gropi comune in incinta spitalului Nasser din Khan Younis, relateaza AFP.

Scene șocante in Alba: O femeie a fost batuta, violata și sechestrata de doi foști pușcariași

11:56, 27.03.2024 - Doi barbați recidiviști, unul de 37 de ani și altul de 48 de ani, sunt cercetați pentru viol, lipsire de libertate in mod ilegal și lovire sau alte violențe dupa ce au batut și violat o femeie, apoi au obligat-o sa ramana in locuința unuia dintre ei, in Șpring, județul Alba. Procurorii din cadrul…

Biserica ridicata pe o groapa comuna. Aici erau inhumați morții de holera și ciuma

22:40, 21.02.2024 - In centrul orașului Galați, pe locul unui lacaș de cult, a existat o groapa comuna unde erau aduse trupurile celor rapuși de ciuma și holera. Sapaturile arheologice facute in perioada 1950-1960 au dus la identificarea unui cimitir pentru victimele molimelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?