Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Ce mămică grijulie este Charlize Theron!

Publicat:

Superba vedeta abia asteapta sa aiba un pic de loc liber in agenda sa supraincarcata pentru a petrece timp alaturi de baietelul ei adoptat, Jackson.

, in varsta de 37 de ani, a fost fotografiata la cumparaturi in , alaturi de fiul ei, Jackson.

Vedeta a dovedit ca este o mamica exemplara. Desi cu cosul plin de cdumparaturi, diva blonda nu si-a scapat niciun moment din ochi fiul.


L-a pus in carucior, avut grija sa vorbeasca si sa glumeasca incontinuu cu el si l-a rasfatat…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Andreea Balan a ramas blocata in afara casei: ‘E trecut de miezul nopții’. Ce s-a intamplat cu vedeta

00:05, 29.02.2024 - Dupa o zi lunga de filmari pentru noul sezon „Te cunoscut de undeva!”, vedeta aștepta cu nerabdare momentul in care se putea relaxa acasa, insa a avut parte de o pațanie pe cinste! Andreea Balan a ramas blocata in afara casei. Metoda inedita la care a apelat pentru a putea intra in locuința. Cum a […]…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Incepand din 24 februarie, in fiecare sambata, de la ora 15:00, Laura Cosoi prezinta Vacanta de vedeta, la Antena Stars

12:10, 20.02.2024 - Sambata, 24 februarie, de la ora 15.00, Antena Stars lanseaza emisiunea „Vacanța de vedeta”, singurul talk-show ce aduce in casele telespectatorilor informații utile despre cele mai fascinante și inedite destinații de vacanța, dar și tips&tricks și imagini exclusive din vacanțele vedetelor. Laura Cosoi…


Ce parere ai despre aceasta stire?