Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Ashleigh Barty s-a măritat - Fosta lideră WTA a postat o imagine de la nuntă

Publicat:

, fosta lidera a clasamentului WTA care s-a retras din tenis la doar 25 de ani, s-a maritat la inceputul acestei luni cu , iar sambata a postat o fotografie in care se afla alaturi de șotul ei.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Dubla caștigatoare de Grand Slam și fosta lidera WTA și-a anunțat retragerea

18:40, 20.04.2024 - Garbine Muguruza, fosta lidera WTA și dubla caștigatoare de Grand Slam - Roland Garros (2016) și Wimbledon (2017) – și-a anunțat retragerea la varsta de 30 de ani. Muguruza a luat aceasta decizie in contextul in care nu mai jucase un meci din luna februarie a anului trecut. Ea a fost ținuta departe…

Mai ia Simona Halep suplimente? Raspunsul oferit de fosta lidera WTA pentru Tennis Magazine

10:40, 13.04.2024 - Aflata in așteptarea debutului din sezonul de zgura 2024, Simona Halep a oferit un interviu celor de la Tennis Magazine. Fosta lidera WTA este in continuare suparata pe sistem, recunoaște ca au fost momente in care s-a gandit sa se retraga și a atins și subiectul delicat al suplimentelor.

Ce imagine a publicat Vulpița Veronica dupa ce s-a intors din Germania. Cum s-a lasat pozata fosta partenera a lui Viorel Stegaru

17:01, 08.04.2024 - Vulpița Veronica a captat toate privirile oamenilor din mediul online cu noua imagine pe care a publicat-o, dupa ce s-a intors din Germania. Se pare ca fosta partenera a lui Viorel Stegaru a revenit in casa parinteasca de la Blagești.

Vedeta Antena 1 care iubește din nou. A fost și la Survivor! Prima imagine incendiara cu iubita, nu se mai ascund FOTO

14:40, 27.03.2024 - Andi Constantin nu mai este singur și și-a gasit fericirea in brațele unei celebre influencerițe. Fosta ispita de la Insula iubirii traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Catalina, cunoscuta in mediul online drept Hype Fox. Deși sunt impreuna de cateva luni, cei doi și-au asumat relația…

Catalina Ponor a nascut. Fosta gimnasta a devenit mama pentru a doua oara. Prima imagine cu fiul ei: „Bine ai venit in familia noastra” / FOTO

10:15, 13.03.2024 - Catalina Ponor traiește cea mai frumoasa perioada din viața de familie de cand a aflat ca este insarcinata pentru a doua oara. A dat vestea cea mare chiar de Craciun, iar astazi a devenit mama pentru a doua oara. Prima imagine cu fiul ei.

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.


Ce parere ai despre aceasta stire?