Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Andreea Marin, mai sexy ca niciodată! Vedeta străluceşte într-o rochie - sacou cu un decolteu adânc

Publicat:

este foarte îndrazneata în ultimul timp în ceea ce priveste domeniul vestimentar. Vedeta opteaza pentru tinute extrem de provocatoare, dar de data asta a întrecut orice masura. A aparut într-o rochie-sacou, cu vedere la decolteu.  

i-a lasat pe toti cu gura cascata în ultima sa aparitie. Vedeta a fost foarte provocatoare, a ales sa poarte o rochie-sacou, de culoare neagra, cu dantela în partea de jos. Ce a atras atentia în mod deosebit a fost decolteul acesteia. Gulerele sacoului i-a lasat la vedere partial…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credința! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO

16:01, 29.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre momentele grele care au facut-o sa se apropie de credința. Vedeta nu și-a pierdut niciodata speranța, indiferent de situație. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars!

Viviana Sposub, apariție indrazneața in public. Rochița vedetei a lasat la vedere bustul generos

19:35, 27.03.2024 - Viviana Sposub este una dintre cele mai frumoase romance. Vedeta surprinde mereu cu aparițiile ei indraznețe pe rețelele de socializare, iar in ultima ei postare nu s-a lasat mai prejos. Viviana Sposub, ședința foto la inceput de primavara Viviana este o apariție extrem de placuta in lumea showbiz-ului.…

Vacanța de vedeta. Care este destinația preferata de Andreea Marin. Ce semnificație are experiența de pe Muntele Kilimanjaro pentru vedeta: „Nu mi-a fost la indemana”

18:56, 23.03.2024 - Andreea Marin spune ca adora sa calatoreasca și s-a indragostit de Africa, mai ales dupa experiența de pe Muntele Kilimanjaro. Pe langa ca și-a dorit sa aiba parte de ceva diferit, vedeta a mai declarat ca a acceptat aceasta provocare intr-o perioada mai dificila din viața ei.

Anamaria Prodan, apariție de zile mari la piscina. Ce a lasat la vedere vedeta, imaginile indraznețe fac furori

09:30, 22.03.2024 - Anamaria Prodan arata intr-un mare fel! Celebra impresara s-a filmat in timp ce era la piscina, alaturi de iubitul ei, Ronald Gavril. Deși are 51 de ani, vedeta se menține intr-o forma de zile mari. Iata imaginile indraznețe care i-au cucerit pe fanii ei! Anamaria Prodan arata senzațional la 51 de ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?